Frygter at tabe kunder: Derfor udvider C5-veteran med NAV

Herning-forhandler har set skriften på væggen og udvider forretningen med Microsofts NAV-program. Kunderne vil have adgang til data på flere devices, lyder forklaringen.

Frygten for at tabe kunder får nu ERP-huset Concept Data i Herning til at udvide sin forretning med løsninger baseret på den seneste version af Microsofts NAV-system (NAV 2013).

Concept Data har i mere end to årtier solgt løsninger til Microsofts C5-system, men ifølge direktør Kris Klintebæk kan C5 ikke længere honorere de krav, som især større kunder stiller til teknologien.

"Vi har mærket presset i flere år, og nu bliver vi nødt til at tage springet. Det er en nødvendighed på grund af kundernes krav om at kunne komme til deres data på flere platforme. Den teknologi findes i NAV, men ikke i C5. Så vi har læst skriften på væggen," siger Kris Klintebæk. Han understreger dog, at C5-forretningen fortsætter uændret.

Udvidelsen med NAV-løsninger ændrer heller ikke Concept Datas salgsstrategi, og ifølge Kris Klintebæk har man ingen ambitioner om at gå højere op i markedet. Han sammenligner udvidelsen med en bilforhandler, som kan levere flere modeller af samme bilmærke. Han regner heller ikke med, at udvidelsen med NAV vil give flere kunder på kort sigt. Derimod ser han NAV som et værktøj til at holde fast på sine eksisterende kunder.

"Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har mistet nogle store kunder, fordi vi ikke kunne følge med teknologisk. Og med NAV supplerer vi C5-forretningen og styrker forholdet til de større kunder, som kan få fordele ved at konvertere til NAV og blive i Microsoft-familien og stadig bruge den samme forhandler," siger Kris Klintebæk.

Ni af Concept Datas medarbejdere har allerede været på introduktionskursus i NAV-teknologien. Fem af medarbejderne er blevet certificeret i NAV 2013.

Læs mere:
Herning-forhandler investerer overskud i hosting
Bagsværd-forhandler udvider: Vil kapre economics-kunder med NAV
Microsoft-forhandlere fusionerer for at modstå presset fra Office 365
25 år med Navision
Microsoft vil lokke C5-forhandlere over på NAV
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI og machine learning i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Vi kender til kunstig intelligens og machine learning, men hvordan udnytter vi dem i praksis? Hør om de aktuelle erfaringer med AI og machine learning, og bliv endnu klogere på fremtidens mulige tendenser, når det kommer til AI og machine learning.

02. marts 2021 | Læs mere


It-sikkerhedskontroller og -processer (How to)

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer. På dette event kigger vi nærmere på, hvordan man opsætter de nødvendige it-sikkerhedskontroller og gør god brug af eksempelvis incident response, log management, penetrationstesting, awareness-træning, sikkerhedsopsætning og meget andet.

03. marts 2021 | Læs mere


Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Vi prøver klodens letteste kontor-laptop: Med HP Probook 635 Aero G7 har du ingen undskyldninger
Test HP's nyeste kontor-kreation er klodens letteste kontor-maskine - på papiret. Når arbejdsdagen er ovre, er det dog ikke maskinens fluevægt, der vækker mest glæde.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations.