Artikel top billede

Frygter at tabe kunder: Derfor udvider C5-veteran med NAV

Herning-forhandler har set skriften på væggen og udvider forretningen med Microsofts NAV-program. Kunderne vil have adgang til data på flere devices, lyder forklaringen.

Frygten for at tabe kunder får nu ERP-huset Concept Data i Herning til at udvide sin forretning med løsninger baseret på den seneste version af Microsofts NAV-system (NAV 2013).

Concept Data har i mere end to årtier solgt løsninger til Microsofts C5-system, men ifølge direktør Kris Klintebæk kan C5 ikke længere honorere de krav, som især større kunder stiller til teknologien.

"Vi har mærket presset i flere år, og nu bliver vi nødt til at tage springet. Det er en nødvendighed på grund af kundernes krav om at kunne komme til deres data på flere platforme. Den teknologi findes i NAV, men ikke i C5. Så vi har læst skriften på væggen," siger Kris Klintebæk. Han understreger dog, at C5-forretningen fortsætter uændret.

Udvidelsen med NAV-løsninger ændrer heller ikke Concept Datas salgsstrategi, og ifølge Kris Klintebæk har man ingen ambitioner om at gå højere op i markedet. Han sammenligner udvidelsen med en bilforhandler, som kan levere flere modeller af samme bilmærke. Han regner heller ikke med, at udvidelsen med NAV vil give flere kunder på kort sigt. Derimod ser han NAV som et værktøj til at holde fast på sine eksisterende kunder.

"Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har mistet nogle store kunder, fordi vi ikke kunne følge med teknologisk. Og med NAV supplerer vi C5-forretningen og styrker forholdet til de større kunder, som kan få fordele ved at konvertere til NAV og blive i Microsoft-familien og stadig bruge den samme forhandler," siger Kris Klintebæk.

Ni af Concept Datas medarbejdere har allerede været på introduktionskursus i NAV-teknologien. Fem af medarbejderne er blevet certificeret i NAV 2013.

Læs mere:
Herning-forhandler investerer overskud i hosting
Bagsværd-forhandler udvider: Vil kapre economics-kunder med NAV
Microsoft-forhandlere fusionerer for at modstå presset fra Office 365
25 år med Navision
Microsoft vil lokke C5-forhandlere over på NAV




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere