Artikel top billede

Frygter at tabe kunder: Derfor udvider C5-veteran med NAV

Herning-forhandler har set skriften på væggen og udvider forretningen med Microsofts NAV-program. Kunderne vil have adgang til data på flere devices, lyder forklaringen.

Frygten for at tabe kunder får nu ERP-huset Concept Data i Herning til at udvide sin forretning med løsninger baseret på den seneste version af Microsofts NAV-system (NAV 2013).

Concept Data har i mere end to årtier solgt løsninger til Microsofts C5-system, men ifølge direktør Kris Klintebæk kan C5 ikke længere honorere de krav, som især større kunder stiller til teknologien.

"Vi har mærket presset i flere år, og nu bliver vi nødt til at tage springet. Det er en nødvendighed på grund af kundernes krav om at kunne komme til deres data på flere platforme. Den teknologi findes i NAV, men ikke i C5. Så vi har læst skriften på væggen," siger Kris Klintebæk. Han understreger dog, at C5-forretningen fortsætter uændret.

Udvidelsen med NAV-løsninger ændrer heller ikke Concept Datas salgsstrategi, og ifølge Kris Klintebæk har man ingen ambitioner om at gå højere op i markedet. Han sammenligner udvidelsen med en bilforhandler, som kan levere flere modeller af samme bilmærke. Han regner heller ikke med, at udvidelsen med NAV vil give flere kunder på kort sigt. Derimod ser han NAV som et værktøj til at holde fast på sine eksisterende kunder.

"Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har mistet nogle store kunder, fordi vi ikke kunne følge med teknologisk. Og med NAV supplerer vi C5-forretningen og styrker forholdet til de større kunder, som kan få fordele ved at konvertere til NAV og blive i Microsoft-familien og stadig bruge den samme forhandler," siger Kris Klintebæk.

Ni af Concept Datas medarbejdere har allerede været på introduktionskursus i NAV-teknologien. Fem af medarbejderne er blevet certificeret i NAV 2013.

Læs mere:
Herning-forhandler investerer overskud i hosting
Bagsværd-forhandler udvider: Vil kapre economics-kunder med NAV
Microsoft-forhandlere fusionerer for at modstå presset fra Office 365
25 år med Navision
Microsoft vil lokke C5-forhandlere over på NAV
IT-JOB

Unik System Design A/S

It-sikkerheds- og netværksspecialist

De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS)

IT-ansvarlig til GEUS
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?