Frygter at tabe kunder: Derfor udvider C5-veteran med NAV

Herning-forhandler har set skriften på væggen og udvider forretningen med Microsofts NAV-program. Kunderne vil have adgang til data på flere devices, lyder forklaringen.

Frygten for at tabe kunder får nu ERP-huset Concept Data i Herning til at udvide sin forretning med løsninger baseret på den seneste version af Microsofts NAV-system (NAV 2013).

Concept Data har i mere end to årtier solgt løsninger til Microsofts C5-system, men ifølge direktør Kris Klintebæk kan C5 ikke længere honorere de krav, som især større kunder stiller til teknologien.

"Vi har mærket presset i flere år, og nu bliver vi nødt til at tage springet. Det er en nødvendighed på grund af kundernes krav om at kunne komme til deres data på flere platforme. Den teknologi findes i NAV, men ikke i C5. Så vi har læst skriften på væggen," siger Kris Klintebæk. Han understreger dog, at C5-forretningen fortsætter uændret.

Udvidelsen med NAV-løsninger ændrer heller ikke Concept Datas salgsstrategi, og ifølge Kris Klintebæk har man ingen ambitioner om at gå højere op i markedet. Han sammenligner udvidelsen med en bilforhandler, som kan levere flere modeller af samme bilmærke. Han regner heller ikke med, at udvidelsen med NAV vil give flere kunder på kort sigt. Derimod ser han NAV som et værktøj til at holde fast på sine eksisterende kunder.

"Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har mistet nogle store kunder, fordi vi ikke kunne følge med teknologisk. Og med NAV supplerer vi C5-forretningen og styrker forholdet til de større kunder, som kan få fordele ved at konvertere til NAV og blive i Microsoft-familien og stadig bruge den samme forhandler," siger Kris Klintebæk.

Ni af Concept Datas medarbejdere har allerede været på introduktionskursus i NAV-teknologien. Fem af medarbejderne er blevet certificeret i NAV 2013.

Læs mere:
Herning-forhandler investerer overskud i hosting
Bagsværd-forhandler udvider: Vil kapre economics-kunder med NAV
Microsoft-forhandlere fusionerer for at modstå presset fra Office 365
25 år med Navision
Microsoft vil lokke C5-forhandlere over på NAV
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Premium
Rådet for Digital Sikkerhed vil have redesignet corona-passet: Der skal deles færre personoplysninger
Interview: Der er alt for mange unødvendige personoplysninger i danskernes coronapas lige nu, mener Rådet for Digital Sikkerhed, der har en række forslag til et redesign af appen. Forslagene kan hjælpe erhvervsdrivende med at komme over barrieren med at skulle tjekke kunders sundhedsoplysninger.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.