Artikel top billede

It-milliardær køber strandvillaer for 1,4 milliarder

Slut med forstyrrende naboer for it-magnat.

Carbon Beach i Malibu, Californien, kaldes også for milliardær-stranden. Og ikke uden grund. Langt de fleste af de 70 huse på stranden er ejet af milliardærer. Den måske mest prominente er er Oracle-chefen Larry Ellison. Men også Microsoft-stifteren Paul Allen har et hus på milliardær-stranden.

Larry Ellison ejer endda til overflod huse på den berømte strand. Faktisk ejer han et dusin af de 70 ejendomme på stranden. Ifølge Los Angeles Times har Larry Ellison brugt mindst 1,4 milliarder kroner på at købe de attraktive ejendomme langs stranden.

Selv om både Paul Allen og Larry Ellison er it-milliardærer, så er milliardær-stranden mest kendt for, at det er Hollywoods rigeste bosser, der holder hof på de eksklusive adresser.

Blandt de øvrige kendte er filmogulen Jeffrey Katzenberg, der står bag filmselskabet Dreamworks Animation, som har lavet blandt andet "Shrek", "Madagascar" og "Kung Fu Panda".

Men også David Geffen, der sammen med Katzenberg og Steven Spielberg i sin tid skabte filmselskabet Dreamworks, har et hus på den berømte strand. Det har produceren Joel Silver, som har produceret film som "Die Hard"-serien, "Matrix"-trilogien og de fire "Dødbringende Våben"-film.

Ud over sine markante opkøb på Malibu ejer Larry Ellison også øen Lania, der ligger i Hawaii. Den købte han sidste år for knap tre milliarder kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?