Artikel top billede

It-milliardær køber strandvillaer for 1,4 milliarder

Slut med forstyrrende naboer for it-magnat.

Carbon Beach i Malibu, Californien, kaldes også for milliardær-stranden. Og ikke uden grund. Langt de fleste af de 70 huse på stranden er ejet af milliardærer. Den måske mest prominente er er Oracle-chefen Larry Ellison. Men også Microsoft-stifteren Paul Allen har et hus på milliardær-stranden.

Larry Ellison ejer endda til overflod huse på den berømte strand. Faktisk ejer han et dusin af de 70 ejendomme på stranden. Ifølge Los Angeles Times har Larry Ellison brugt mindst 1,4 milliarder kroner på at købe de attraktive ejendomme langs stranden.

Selv om både Paul Allen og Larry Ellison er it-milliardærer, så er milliardær-stranden mest kendt for, at det er Hollywoods rigeste bosser, der holder hof på de eksklusive adresser.

Blandt de øvrige kendte er filmogulen Jeffrey Katzenberg, der står bag filmselskabet Dreamworks Animation, som har lavet blandt andet "Shrek", "Madagascar" og "Kung Fu Panda".

Men også David Geffen, der sammen med Katzenberg og Steven Spielberg i sin tid skabte filmselskabet Dreamworks, har et hus på den berømte strand. Det har produceren Joel Silver, som har produceret film som "Die Hard"-serien, "Matrix"-trilogien og de fire "Dødbringende Våben"-film.

Ud over sine markante opkøb på Malibu ejer Larry Ellison også øen Lania, der ligger i Hawaii. Den købte han sidste år for knap tre milliarder kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Det bedste fra to verdener: Sådan går du i Azure med VMware
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.