Artikel top billede

It-milliardær køber strandvillaer for 1,4 milliarder

Slut med forstyrrende naboer for it-magnat.

Carbon Beach i Malibu, Californien, kaldes også for milliardær-stranden. Og ikke uden grund. Langt de fleste af de 70 huse på stranden er ejet af milliardærer. Den måske mest prominente er er Oracle-chefen Larry Ellison. Men også Microsoft-stifteren Paul Allen har et hus på milliardær-stranden.

Larry Ellison ejer endda til overflod huse på den berømte strand. Faktisk ejer han et dusin af de 70 ejendomme på stranden. Ifølge Los Angeles Times har Larry Ellison brugt mindst 1,4 milliarder kroner på at købe de attraktive ejendomme langs stranden.

Selv om både Paul Allen og Larry Ellison er it-milliardærer, så er milliardær-stranden mest kendt for, at det er Hollywoods rigeste bosser, der holder hof på de eksklusive adresser.

Blandt de øvrige kendte er filmogulen Jeffrey Katzenberg, der står bag filmselskabet Dreamworks Animation, som har lavet blandt andet "Shrek", "Madagascar" og "Kung Fu Panda".

Men også David Geffen, der sammen med Katzenberg og Steven Spielberg i sin tid skabte filmselskabet Dreamworks, har et hus på den berømte strand. Det har produceren Joel Silver, som har produceret film som "Die Hard"-serien, "Matrix"-trilogien og de fire "Dødbringende Våben"-film.

Ud over sine markante opkøb på Malibu ejer Larry Ellison også øen Lania, der ligger i Hawaii. Den købte han sidste år for knap tre milliarder kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere