Artikel top billede

Ingen krise her: Elgiganten er fortsat Dixons' guldæg

Dixons vinder stadig markedsandele i Norden.

Sammen med ElectroWorld i Slovakiet og Tjekkiet står Elgiganten igen for de højeste vækstrater hos den engelske retailgigant Dixons.

I en netop offentliggjort meddelelse til den engelske børs fortæller Dixons Retail, at Elgiganten og ElectroWorld tilsammen har vækstet 12 procent over det sidste år. I det sidste kvartal var væksten helt oppe på 19 procent.

Dixons oplyser ikke omsætning eller overskud i meddelelsen til den engelske børs, men fortæller, at Pixmania fortsat er smertensbarnet for retailkoncernen. Pixmanias omsætning er faldet med 24 procent over det sidste år.

Alligvel er den samlede koncernomsæstning vokset med fire procent over det sidste år.

"Dette stærke år bringer Dixons i den bedste situation, selskabet har været i over de seneste år," lyder konklusionen fra Dixons koncernchef, Sebastian James.

Dixons forventer, at overskuddet før skat for hele koncernen ender på lidt under 750 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?