Artikel top billede

Dansker til tops i Dell

Global marketingchef skifter spor og skal nu stå i spidsen for 27 europæiske lande.

Efter en række år som global ansvarlig for Dells markedsføring på consumer- og SMB-markederne skifter 46-årige Anja Monrad spor.

Hun skal fremover passe tjansen som regionschef for i alt 27 meget forskellige europæiske lande, der spænder fra veletablerede markeder som Island, Baltikum og Polen til tidligere Sovjet-republikker som Turkmenistan plus lande som eksempelvis Kroation, Rumænien og Ungarn.

"Der er mange af de her lande, som har en pæn stor omsætning. Men vores position er meget forskellig på de enkelte markeder - også med store forskelle i både størrelse og kultur," fortæller Anja Monrad, som overtog sit nye job i denne måned.

"Vi er repræsenteret i samtlige lande med partnere og distributører, men det er klart, at vi ønsker at vokse omsætningen i de her lande. Derfor er det et spørgsmål, om vi har en god dækning, eller om det skal udbygges gennem de eksisterende partnere, vi har. I Polen har vi en forretning, der er meget sammenlignelig med Danmark med en stærk partnerkanal, men også en direkte forretning. I alle de andre lande er det en ren indirekte forretning på nuværende tidspunkt."

Dell satser på, at det er erhvervsmarkedet, der i første omgang skal drive væksten på de mindre markeder i øst.

"Vores fokus er på enterprise-delen med end-to-end-løsninger. Det er ikke anderledes end på de mere etablerede markeder," siger Anja Monrad, som primært kommer til at arbejde fra Dells afdelinger i Warszawa og København.

"Man kan jo ikke være ansvarlig for 27 lande og sidde i København. Så jeg regner med at skulle være på farten i hvert fald et par dage om ugen."

Anja Monrad er ikke den eneste dansker, som har et internationalt job hos Dell. I forvejen har hendes kollega Henrik Thomsen det tilsvarende job som vesteuropæisk regionschef, ligesom Dells danske direktør Nicolai Moresco har ansvaret for SMB-forretningen - også i Vesteuropa.

Læs mere:
"Vi skal gøre branchen attraktiv for de unge"
Sådan vil Dell sætte sig på erhvervsmarkedet i Danmark

Efter danske erfaringer: Tech Data udvider Dell-distribution
Henrik Thomsen stiger til vejrs i Dell
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
NNIT åbner igen kontorerne for sine medarbejdere - snart vil alle være tilbage: Her er hele genåbningsplanen
De tomme mødelokaler og stille kontorer er ved at blive udskiftet med en summen af stemmer hos NNIT. Konsulenthuset er i gang med at eksekvere på en genåbningsplan, der skal munde ud i en fuld genåbning af kontorerne.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Det bedste fra to verdener: Sådan går du i Azure med VMware
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.