Artikel top billede

HP-boss til forhandlere: Pc'en er altså ikke død

Efter 20 procent fald i pc-salget: En kæmpe opgraderingsbølge ligger lige om hjørnet.

HP har netop afleveret et regnskab, som viser, at pc-giganten i sidste kvartal oplevede et fald på 20 procent i salget af pc'er.

Men det betyder ikke, at pc-salget er dødt, lyder det fra HP's topchef, Meg Whitman.

"Jeg tror faktisk ikke, at pc'erne er døde. Derfor skal vores forhandlere heller ikke opgive håbet," siger Meg Whitman i et interview med det amerikanske kanalmedie CRN.

Meg Whitman mener, der ligger en stor opgraderingsbølge og venter forude. En pc-relateret opgraderingsbølge, vel at mærke.

Hun hævder, at 40 procent af virksomhederne i hele verden stadig kører Windows XP.

"De er enten nødt til at opgradere deres hardware og software eller bare deres software. Men der bliver en opgraderingsbølge, som forhandleren kan deltage i," siger Whitman.

Hun tror dog ikke på, at det bliver Windows 8, der kommer til trække forrest i bølgen.

"I min optik kommer hele denne opgraderingsbølge til at gå til Windows 7," konstaterer HP-chefen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere