Artikel top billede

Fortsætter opkøbstogt: EG overtager dansk Navision-hus

Den danske ERP-koncern sætter endnu et hak i bæltet med opkøb af sjællandsk konkurrent.

EG-koncernen har endnu en gang været en tur i banken for hæve penge til et markant opkøb.

Denne gang er den udkårne det nordsjællandske Navision-hus Datapro, som med 20 ansatte og en omsætning på godt 30 millioner kroner sender EG op som nummer to på det danske marked for Navision (Microsoft Dynamics NAV) - foran konkurrenten Elbæk & Vejrup, men stadig efter Norriq.

"Vi har været på udkig efter en stærk partner, og når vi kigger rundt i Danmark, er Datapro den partner, som har de stærkeste ressourcer, og som flere år i træk er blevet kåret som den bedste Microsoft-partner på NAV. De sidder med nogle sindssygt dygtige ansatte og en meget spændende kundegruppe på mere end 300 kunder. Når vi binder det sammen med det branchefokus vi har, tror vi, at vi kan skabe noget, hvor én plus én giver mere end to," siger EGs koncerndirektør Leif Vestergaard.

Han ønsker ikke at oplyse, hvor mange penge der er lagt på bordet for Datapros ejere.

Tidligere i dag er Datapros medarbejdere blevet orienteret om opkøbet, som er det 14. EG-opkøb inden for de seneste tre år. I det seneste regnskab nåede EG-koncernen en samlet omsætning på 1,5 milliarder kroner.

EG's sult efter opkøb er slet ikke stillet endnu, siger Leif Vestergaard.

"Jeg tror, vi kommer til at tale sammen igen om samme emne. Men skal vi ikke lige gå på på sommerferie først," siger han.

Hos Datapro glæder direktør Brian Atli sig over de muligheder, der nu åbner sig for at tilbyde mere avancerede løsninger til kunderne.

"Kunderne vil gerne have cloud-løsninger og business intelligence hos os, men vi har ikke haft størrelsen til de komplekse løsninger. Det har vi nu, og vi forventer betydelig vækst både hos vores egne 300 kunder og blandt EG's eksisterende kunder, nu hvor vareudbuddet bliver markant forøget," siger Brian Atli.

Læs mere:

EG i kraftig vækst: Sluger endnu en forhandler
Datapro tjente en million per ansat
25 år med Navision

Danskere dominerer Dynamics-hitliste




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere