Artikel top billede

Fortsætter opkøbstogt: EG overtager dansk Navision-hus

Den danske ERP-koncern sætter endnu et hak i bæltet med opkøb af sjællandsk konkurrent.

EG-koncernen har endnu en gang været en tur i banken for hæve penge til et markant opkøb.

Denne gang er den udkårne det nordsjællandske Navision-hus Datapro, som med 20 ansatte og en omsætning på godt 30 millioner kroner sender EG op som nummer to på det danske marked for Navision (Microsoft Dynamics NAV) - foran konkurrenten Elbæk & Vejrup, men stadig efter Norriq.

"Vi har været på udkig efter en stærk partner, og når vi kigger rundt i Danmark, er Datapro den partner, som har de stærkeste ressourcer, og som flere år i træk er blevet kåret som den bedste Microsoft-partner på NAV. De sidder med nogle sindssygt dygtige ansatte og en meget spændende kundegruppe på mere end 300 kunder. Når vi binder det sammen med det branchefokus vi har, tror vi, at vi kan skabe noget, hvor én plus én giver mere end to," siger EGs koncerndirektør Leif Vestergaard.

Han ønsker ikke at oplyse, hvor mange penge der er lagt på bordet for Datapros ejere.

Tidligere i dag er Datapros medarbejdere blevet orienteret om opkøbet, som er det 14. EG-opkøb inden for de seneste tre år. I det seneste regnskab nåede EG-koncernen en samlet omsætning på 1,5 milliarder kroner.

EG's sult efter opkøb er slet ikke stillet endnu, siger Leif Vestergaard.

"Jeg tror, vi kommer til at tale sammen igen om samme emne. Men skal vi ikke lige gå på på sommerferie først," siger han.

Hos Datapro glæder direktør Brian Atli sig over de muligheder, der nu åbner sig for at tilbyde mere avancerede løsninger til kunderne.

"Kunderne vil gerne have cloud-løsninger og business intelligence hos os, men vi har ikke haft størrelsen til de komplekse løsninger. Det har vi nu, og vi forventer betydelig vækst både hos vores egne 300 kunder og blandt EG's eksisterende kunder, nu hvor vareudbuddet bliver markant forøget," siger Brian Atli.

Læs mere:

EG i kraftig vækst: Sluger endnu en forhandler
Datapro tjente en million per ansat
25 år med Navision

Danskere dominerer Dynamics-hitliste
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Nuuday og Telenor vinder kæmpe teleaftaler til det offentlige til en værdi af 1,8 milliarder kroner
SKI har udnævnt vinderne af de to tele- og dataaftaler 50.48 og 02.08, der udgør omkring 14 procent af det samlede offentlige telemarked.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.