Artikel top billede

Dell på jagt efter nye danske partnere

Mægtige Dell er på jagt efter nye danske partnere inden for en helt bestemt kategori.

Med et spritnyt cloud-program går producenten Dell efter at få fodfæste på det voksende marked for cloud-baseret it-infrastruktur.

I USA har Dell netop indgået partnerskab med tre cloud-udbydere, som tilsammen dækker centrale områder som web-services, mobility og hosting.

Samtidig har Dell netop offentliggjort opkøbet af den amerikanske cloud-management-specialist Entratius, som er sidste brik i et puslespil, der gør det muligt for Dell at levere public og private cloud-løsninger - plus de forskellige hybride modeller derimellem.

Herhjemme er Dell ifølge salgsdirektør Lars Baun klar til at rulle det nye cloud-program ud på det danske marked.

Lige nu er man i forhandlinger med flere mellemstore hosting-udbydere.

Lars Baun forventer, at Dell i Danmark inden årets udgang vil kunne præsentere sine nye cloud-partnere.

Han ønsker dog ikke at sætte navn på de kandidater, man lige nu taler med.

Her vil Dell finde partnerne

"I Danmark er hosting-markedet domineret af udbydere som KMD, NNIT, CSC og IBM. Laget nedenunder de udbydere er der, hvor vi regner med at finde vores nye cloud-partnere," siger Lars Baun.

Han peger eksempelvis på medlemsvirksomhederne i den knap halvandet år gamle Brancheforening for it-hostingvirksomheder (BFIH), som et oplagt terræn for Dells søgen efter partnere, der kan sælge Dells nye cloud-ydelser.

I første omgang vil Dell Danmark dog satse på ganske få partnere.

De nye cloud-partnere skal ifølge Lars Baun koncentrere sig om kunder i SMB- og midmarket-segmentet plus enkelte udvalgte markedsvertikaler.

Læs mere:

Cloud får hosting-forhandlere til at rykke sammen

Hosting-forhandler først med kvalitetsstempel

Dansker til tops i Dell
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.