Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Her er Danmarks tre bedste it-konsulentfirmaer

Top 100 2013 Tre konsulent-firmaer er med i opløbet om at blive Danmarks bedste.

Danmarks for tidens bedste it-konsulenthuse hedder PA Consulting, ProData Consult og Implement Consulting Group.

Det viser Computerworlds Top 100-analyse, der vurderer Danmarks it-firmaer ud fra en række udvalgte regnskabs-nøgletal, der indikerer selskabets helbred og vækst-niveau.

Med i beregningerne har været regnskaberne fra 21 it-konsulenthuse, der befinder sig i en branche, hvor indtjeningen er under pres. Det kan du læse mere om her.

Helt i toppen finder vi imidlertid de tre solide it-konsulenthuse, som er med i opløbet om at vinde titlen som Danmarks bedste konsulenthus.

De er:

Implement Consulting Group
Implement Consulting Group med cirka 220 ansatte omsatte i 2012 for 371,8 millioner kroner.

Det nordsjællandske selskab fik en vækst i omsætningen på 12,2 procent, en overskudsgrad på 17,3 procent og en afkastningsgrad på 20,8 procent.

Det medarbejder-ejede konsulenthus er med andre ord en ganske solid forretning, der har haft Niels Olaf Ahrengot i spidsen som administrerende direktør - managing partner - siden begyndelsen af 2010.

ProData Consult
ProData Consult med hovedsæde i Hvidovre ved København er den klart mindste af de tre bedste konsulentfirmaer i Danmark - i hvert fald når det gælder antallet af ansatte.

Det skyldes, at selskabet bygger på en plan om at have få fastansatte og rigtigt mange freelancere, hvilket skulle øge fleksibiliteten og navigationsmulighederne for selskabet.

ProData Consult vandt i 2005 prisen som Danmark bedste it-virksomhed, da selskabet rendte med den samlede sejr i årets Top 100-konkurrence.

Det kan du læse mere om her.

ProData med omkring 30 ansatte i Danmark har afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Holland og Polen.

Søren Nordal Rode Sørensen har været administrerende direktør i selskabet siden foråret 2009, og selskabet kom sidste år ud med et overskud efter skat på 13,7 millioner kroner på en omsætning på 292,5 millioner kroner.

Selskabets omsætning er steget med 5,2 procent, mens overskudsgraden er på 6,4 procent og afkastningsgraden 27,1 procent.

PA Consulting Group
PA Consulting Group med hovedsæde i det mondæne Tuborg Havn i det nordlige København, har længe hørt blandt sværvægterne i den danske konsulent-industri.

Moderselskabet til det medarbejder-ejede konsulenthus hører hjemme i Storbritannien, hvor det blev grundlagt helt tilbage i 1943.

Frank Madsen har været administrerende direktør - managing partner - for det danske selskab siden sommeren 2011.

PA Consulting Groups omsætning ligger på 296,5 millioner kroner, hvilket svarer til en stigning på 1,7 procent.

Selkabet landede efter skat et overskud på 29,4 millioner kroner, hvilket svarer til en overskudsgrad på 13,8 procent.

Blandt de øvrige nominerede konsulenthuse finder vi Zenit Consult, det lille Ahoc og store Accenture.

Computerworld kårer vinderen af Top 100 den 27. september.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.