Artikel top billede

Dansk SAP-chef går til Microsoft

SAP's nordiske kanalchef går til et job som ansvarlig for Microsofts danske Dynamics-forretning.

Efter fire år som nordisk kanalchef hos den tyske ERP-producent SAP skifter Maja Løve Dybdal visitkortet ud og begynder 1. oktober i et job som partnerchef i Microsofts danske Dynamics-forretning.

Her får hun ansvaret for kontakten til den brogede flok af Dynamics-forhandlere - fra de helt små SMB-orienterede C5-forhandlere over NAV-forhandlere til højt specialiserede AX-huse, der udvikler avancerede ERP-løsninger til enterprise-segmentet.

Med i porteføljen kommer så i øvrigt også de partnere, der sælger business intelligence-produktet Dynamics CRM.

41-årige Maja Løve Dybdal vender dermed tilbage til Microsoft-verdenen, hvor hun fra 1995 til 2009 var ansat i ERP-koncernen Columbus, hvor hun bestred både danske og internationale funktioner.

I sit nye job afløser hun Christian Ringheim, som før sommerferien gik til et job hos netop Columbus.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage til Microsoft-kanalen, når jeg starter i jobbet som partner-chef for Dynamics. Der er sket rigtig meget med produkterne i de fire år, der er gået, siden jeg arbejdede med dem i Columbus, og jeg ser frem til at samarbejde med alle mine gamle kolleger og kontakter," siger Maja Løve Dybdahl i en kommentar til jobskiftet.

Læs også:
It-profil: Kortsigtede investeringer er den største trussel
vil satse på nichepartnere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere