Artikel top billede

Døren hos SAP står stadig åben for Maja Løve Dybdahl, som har forladt den tyske koncern til fordel for et chefjob hos Microsoft Danmark.

SAP: Stor fejl at vi lod dansk chef smutte til konkurrent

Det er vores egen skyld, at lovende dansker forlod os, lyder det fra europæisk topchef.

Den tyske ERP-koncern SAP kendte ikke sin besøgelsestid, da selskabets nordiske partnerchef, danske Maja Løve Dybdahl, tidligere på sommeren pakkede sit kontor ned for at gå til et job som dansk partnerchef hos Microsoft, der er SAP's største konkurrent i Danmark.

Det siger Maja Løve Dybdahls nu forhenværende kollega, Luis Murguia, der er øverste chef for SAP's kanalsalg i Europa, Mellemøsten og Afrika.

I et interview med Computerworld siger han, at han ser det som en klar fejl og et stort tab, at SAP ikke formåede at holde på danskeren.

"Det var en fejl, at vi ikke formåede at skabe en klar karrierevej for hende i SAP. Så det er et stort tab for os og en stor gevinst for Microsoft," siger Luis Murguia.

Maja Løve Dybdahl nåede at være hos SAP i fire år, indtil hun altså nu har valgt at søge nye græsgange. Hendes første arbejdsdag i jobbet som partneransvarlig for Microsofts Dynamics-forretning er på tirsdag i næste uge.

Hun har tidligere haft en række både danske og internationale chefposter i ERP-koncernen Columbus, og hun kunne derfor ligne en oplagt kandidat til en international karriere hos SAP.

I hvert fald håber Luis Murguia, at Maja Løve Dybdahl på et tidspunkt vil vende tilbage til den tyske koncern.

"Det er før set, at folk er kommet tilbage til SAP. Så bliv ikke overrasket, hvis hun om et par år vender hjem til os," siger han.

Læs også:

Dansk SAP-chef går til Microsoft

Sådan vil SAP snuppe en helt ny type kunder fra Microsoft
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Efter kæmpeinvestering: Danske Dixa skal firdoble antallet af udviklere
På halvandet år skal det unge it-selskab Dixa firdoble holdet af produktudviklere fra 75 til 300. Sådan lyder ambitionen hos det danske selskab, der netop har modtaget en kapitalindsprøjtning på 660 millioner kroner.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.