Erstat dit gamle cykelhjul med et nyt og få medvind på cykelstierne.

Pimp din cykel med dette avancerede baghjul

Et nyt cykelhjul med indbygget gps, elmotor, ruteplanlægger og masser af intelligente egenskaber er på vej. Se hvordan din mobilos og din gamle jernhest tilføjer en helt ny dimension til den daglige transport.

FlyKly Smart Wheel.

Selv om navnet er knudret, er ideen at give dig en langt mere gnidningsløs cykeltur, som er miljøvenlig og samtidig kan tilfredsstille den krævende gadget-freak.

Ved at proppe teknologi og en elmotor ind i hjulet får cyklisten en hel stribe nye funktioner koblet på jernhesten.

Elmotoren giver konstant medvind på cykelstierne, og det løfte har tidligere fået danskerne til at stemme udstederen ind i Folketinget.

Denne teknologi er dog ikke den store nyhed. El-cyklen er allerede ved at bide sig fast blandt de danske pendlere, men oven i hatten har folkene fra FlyKly genopfundet hjulet i en it-tidssvarende udgave.

Ved hjælp af en app kobler du nemlig din smartphone sammen med din cykel.

Finder selv den bedste vej
Med app'en kan du styre hastigheden og få vist rute, distance, rejsetid og batteriniveau.

FlyKly App kan også registrere brugsmønstre og vaner, som registreres gennem hjulets sensorer.

Ved at sammenkøre data fra andre FlyKly-brugere kan app'en foreslå hurtigere og mere sikre ruter gennem morgentrafikken.

Dermed er det også muligt at klarlægge trafikmønstre, ulykkessteder, særlige vejunderlag og trafikpropper for at skabe den bedste cykeloplevelse og den letteste vej frem.

Hjulet kan låses med et enkelt tryk på smartphonen, og du kan tjekke op på cyklens placering fra iPhone- eller Android-enheder.

I tilfælde af tyveri kan du hurtigt lokalisere og tracke cyklen via hjulets indbyggede GPS-enhed.

Værktøjerne til hjulets software er offentlige, så andre kan bygge nye apps og nye funktioner ind i hjulet i fremtiden.

Din smartphone oplades i øvrigt også, mens du kører.
Telefonen oplades på cykelturen til arbejde.

Opfundet i København
Cykelhjulet passer til de fleste modeller. Du skal blot erstatte de eksisterende hjul for at opgradere.

Vægten er med fire kilo til den meget tunge side, men du får så en elmotor til at hjælpe med at nedsætte den kraft, du træder med.

Du kan lade hjulet op via en stikkontakt og samtidig opsamles energi ved opbremsning, som forlænger batteritiden.

Tophastigheden er sat til 25 kilometer i timen, og rækkevidden på fuldt opladet batteri er cirka 50 kilometer.
Kønt er hjulet ikke, men der er et par indbyggede fordele.

FlyKly minder meget om Copenhagen Wheel, der blev fremvist som prototype på klimatopmødet COP 15 i København i 2009.

Men Copenhagen Wheel har ligget i dvale, indtil Niko Klansek, grundlægger af projektet, har trampet udviklingen af FlyKly i bevægelse.

Det har han gjort gennem crowdfunding-sitet Kickstarter, hvor interesserede kan støtte en iværksætter-idé med et beløb efter eget valg.

Samtidig kan man lægge en ordre ind på hjulet, der lanceres til maj næste år. Der er allerede forudbestilt 800 cykelhjul.

Prisen hører dog til i den pebrede ende, og hjulet koster i omegnen af, hvad en gennemsnits pendlercykel beløber sig til, små fire tusinde kroner.

Men så får du altså også medvind på cykelstierne og tilfredsstillet dit gadget-gen.

Her er en kort præsentation af det smarte cykelhjul fra FlyKly.


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Derfor er SAP ramt af kæmpe nedtur trods stor stigning i indtjeningen
ComputerViews: Mægtige SAP’s markedsværdi er på et øjeblik styrtdykket i den største enkeltstående nedtur for selskabet siden 1999. Selskabet er krise. Se her hvorfor.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan vinder du større anerkendelse for din sikkerhedsindsats
De fleste IT-sikkerhedsansvarlige oplever undertiden, at topledelsen ikke helt forstår og anerkender de kritiske cybersikkerhedsorienterede udfordringer, virksomheden skal håndtere. Ja, man fornemmer måske endda, at situationens alvor slet ikke trænger igennem på direktionsgangen.