Erstat dit gamle cykelhjul med et nyt og få medvind på cykelstierne.

Pimp din cykel med dette avancerede baghjul

Et nyt cykelhjul med indbygget gps, elmotor, ruteplanlægger og masser af intelligente egenskaber er på vej. Se hvordan din mobilos og din gamle jernhest tilføjer en helt ny dimension til den daglige transport.

FlyKly Smart Wheel.

Selv om navnet er knudret, er ideen at give dig en langt mere gnidningsløs cykeltur, som er miljøvenlig og samtidig kan tilfredsstille den krævende gadget-freak.

Ved at proppe teknologi og en elmotor ind i hjulet får cyklisten en hel stribe nye funktioner koblet på jernhesten.

Elmotoren giver konstant medvind på cykelstierne, og det løfte har tidligere fået danskerne til at stemme udstederen ind i Folketinget.

Denne teknologi er dog ikke den store nyhed. El-cyklen er allerede ved at bide sig fast blandt de danske pendlere, men oven i hatten har folkene fra FlyKly genopfundet hjulet i en it-tidssvarende udgave.

Ved hjælp af en app kobler du nemlig din smartphone sammen med din cykel.

Finder selv den bedste vej
Med app'en kan du styre hastigheden og få vist rute, distance, rejsetid og batteriniveau.

FlyKly App kan også registrere brugsmønstre og vaner, som registreres gennem hjulets sensorer.

Ved at sammenkøre data fra andre FlyKly-brugere kan app'en foreslå hurtigere og mere sikre ruter gennem morgentrafikken.

Dermed er det også muligt at klarlægge trafikmønstre, ulykkessteder, særlige vejunderlag og trafikpropper for at skabe den bedste cykeloplevelse og den letteste vej frem.

Hjulet kan låses med et enkelt tryk på smartphonen, og du kan tjekke op på cyklens placering fra iPhone- eller Android-enheder.

I tilfælde af tyveri kan du hurtigt lokalisere og tracke cyklen via hjulets indbyggede GPS-enhed.

Værktøjerne til hjulets software er offentlige, så andre kan bygge nye apps og nye funktioner ind i hjulet i fremtiden.

Din smartphone oplades i øvrigt også, mens du kører.
Telefonen oplades på cykelturen til arbejde.

Opfundet i København
Cykelhjulet passer til de fleste modeller. Du skal blot erstatte de eksisterende hjul for at opgradere.

Vægten er med fire kilo til den meget tunge side, men du får så en elmotor til at hjælpe med at nedsætte den kraft, du træder med.

Du kan lade hjulet op via en stikkontakt og samtidig opsamles energi ved opbremsning, som forlænger batteritiden.

Tophastigheden er sat til 25 kilometer i timen, og rækkevidden på fuldt opladet batteri er cirka 50 kilometer.
Kønt er hjulet ikke, men der er et par indbyggede fordele.

FlyKly minder meget om Copenhagen Wheel, der blev fremvist som prototype på klimatopmødet COP 15 i København i 2009.

Men Copenhagen Wheel har ligget i dvale, indtil Niko Klansek, grundlægger af projektet, har trampet udviklingen af FlyKly i bevægelse.

Det har han gjort gennem crowdfunding-sitet Kickstarter, hvor interesserede kan støtte en iværksætter-idé med et beløb efter eget valg.

Samtidig kan man lægge en ordre ind på hjulet, der lanceres til maj næste år. Der er allerede forudbestilt 800 cykelhjul.

Prisen hører dog til i den pebrede ende, og hjulet koster i omegnen af, hvad en gennemsnits pendlercykel beløber sig til, små fire tusinde kroner.

Men så får du altså også medvind på cykelstierne og tilfredsstillet dit gadget-gen.

Her er en kort præsentation af det smarte cykelhjul fra FlyKly.


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Premium
IBM fortsætter offensiv opkøbsstrategi: Køber en af de største og ældste multicloud-leverandører i USA
IBM opkøber cloud-virksomheden MSP Taos. Det er blot det seneste opkøb fra IBM i jagten på de store cloud-giganter og falder i tråd med IBM's offensive hybrid cloud-strategi.
Computerworld
Verdens tredjestørste smartphone-producent blacklistes af Trump-administrationen
Smartphoneproducenten Xiaomi er blandt de ni nytilkomne på Trump-administrationens sorte liste over kinesiske virksomheder, som amerikanerne ikke længere må investere i.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Cisco Umbrella: Sådan udvikler truslerne sig netop nu
Hver eneste dag håndterer de mere end 30 datacentre under Cisco Umbrella mere end 240 milliarder forespørgsler fra 190 lande. Det giver sikkerhedseksperter hos Cisco Talos et enestående datagrundlag for at kortlægge, hvordan cybertrusselsbilledet udvikler sig. I dette whitepaper kan du læse, hvordan trusselsbilledet har udviklet sig hen over 2020. Men – endnu vigtigere – om, hvordan din organisation bedst forbereder sig på at håndtere truslerne i tiden der kommer.