Artikel top billede

Københavnsk forhandler sluger jyske kolleger

Fusion giver den københavnske løsningsforhandler Klestrup Partners flere varer på hylden.

Kundernes krav om bredere kompetencer og flere forskellige varer på hylderne får nu den københavnske løsningsforhandler Klestrup Partners til at gå sammen med den lille Randers-forhandler IT Company.

Fra nytår fusionerer de to selskaber under Klestrup-navnet og kommer dermed op på tilsammen 56 medarbejdere, hvor af de otte kommer fra IT Company.

Ved fusionen indtræder IT Companys direktør Michael Schou som seniorkonsulent, bestyrelsesmedlem og medejer i det fælles selskab, som dog fortsat vil have Klestrup Partners direktør Jeppe Andersen som øverste chef og majoritetsaktionær.

Ifølge Jeppe Andersen supplerer de to forhandlere hinanden både i forhold til kundeprofiler og de løsninger, som man leverer til kunderne indenfor især manegement- og virtualiseringsløsninger.

"Kundesegmenterne supplerer hinanden godt, og vores eksisterende produkter passer også godt til IT Companys kunde, plus at vi får et større aftryk i Jylland. IT Company kommer desuden med noget sikker hosting baseret på Citrix, som rammer nede i den lave ende af markedet på en spændende måde," siger Jeppe Andersen.

Det afgørende har dog været, at de nye partnere har kunnet overbevise sig selv og hinanden om, at man passer godt sammen på det personlige plan.

"Hvis man kan sammen som mennesker, er der også større sandsynlighed for, at man kan lave resultater sammen. Jeg har altid tænkt mennesker først og bagefter på, hvad det er, vi skal arbejde sammen om," siger Jeppe Andersen.

Han fortæller videre, at de to selskaber forud for den kommende fusion har en samlet omsætning på cirka 50 millioner kroner, som han dog forventer vil stige markant i 2014.

"Vi budgetterer med en omsætning på 60 millioner, men det kan være, at vi kommer endnu højere op," siger Jeppe Andersen.

Læs også:

Forhandler dropper partnerskab med nyfusionerede Comm2ig

Klestrup henter Bjarne Søballe
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.