Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Ivrig KMD-konkurrent kaprer ny stor skalp

Storkunde dropper KMD, der ellers via Medialogic-opkøb købte kundeforholdet. Ny ivrig konkurrent glæder sig over det vundne udbud i en stime.

Odense Kommune har valgt Schultz Information til at levere it på jobcenter- og beskæftigelsesområdet.

Det sker, efter at den tidligere kontrakt med Medialogic, der blev opkøbt af it-giganten KMD, udløb.

Hos Schultz glæder administrerende direktør Mette Kaagaard sig over sejren, der er den fjerde på stribe for selskabets system med navnet Fasit.

"Ud over, at landets fjerdestørste kommune, Odense, netop
har valgt Fasit - så har også Vejle, Randers (6. og 7. største kommune) og Ikast-Brande (59. største kommune) Kommune valgt systemet", forklarer hun i en meddelelse.

Konkurrent er i kommune-markedet

Schultz Information meldte sig på banen som konkurrent, da KMD valgte at købe den anden store spiller Medialogic på dette it-område.

Schultz leverer også andre produkter og systemer og leverer i øjeblikket faktisk it-løsninger til 93 af landets 98 kommuner, oplyses det.

Kontrakten med Odense Kommune blev underskrevet den 4. december 2013.

Det er planen, at it-løsningen er er fuldt integreret og kørende i Jobcentret i Odense Kommune i løbet af seks måneder - det vil sige i maj måned 2014, oplyser man videre.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere