Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

KMD afvist: Men vinder alligevel som eneste byder

Først blev KMD's tilbud dømt ude, og udbuddet blev droppet hos Københavns Kommune. Siden blev der dog indgået kontrakt efter forhandling med den eneste byder på opgaven.

Vejen var ikke helt lige.

Men det hele endte med, at KMD kunne udsende en meddelelse om at have vundet en kontrakt med Københavns Kommune om et nyt lønsystem.

Begge parter er ikke overraskende glade for aftalen om det nye system, der skal bruges til lønstyring for 45.000 ansatte i kommunen.

Hos Københavns Kommune oplyser enhedschef Rasmus Kruse Andersen fra økonomiforvaltningen, at det oprindelige udbud blev annulleret.

Annulleret - siden forhandling

"Historien er den, at KMDs bud ikke var konditionsmæssigt, og vi annullerede udbuddet. Siden gik vi over til forhandling og fik forhandlet os frem til en løsning med KMD," siger han til Computerworld.

Han vil ikke oplyse prisen, men fortæller, at KMD var den eneste, der bød på opgaven.

KMD tabte kort før jul en ni år lang kontrakt med Aalborg Kommune.

Det var en kontrakt til et tre-cifret millionbeløb og indeholdt mere end løn og var altså "hele koncernpakken" med økonomistyring, vagtsystem og så videre.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Skab en bedre bundlinje ved at gentænke rammerne i kampen om fremtidens talenter

Mennesker er forskellige og medarbejdere arbejder forskelligt. Nøglen til succes for fremtidens virksomheder er at tage udgangspunkt i de ansattes forskellige og individuelle behov. Kort sagt behandler du dine medarbejdere ens ved at behandle dem forskelligt

07. februar 2023 | Læs mere


Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere