Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

KMD afvist: Men vinder alligevel som eneste byder

Først blev KMD's tilbud dømt ude, og udbuddet blev droppet hos Københavns Kommune. Siden blev der dog indgået kontrakt efter forhandling med den eneste byder på opgaven.

Vejen var ikke helt lige.

Men det hele endte med, at KMD kunne udsende en meddelelse om at have vundet en kontrakt med Københavns Kommune om et nyt lønsystem.

Begge parter er ikke overraskende glade for aftalen om det nye system, der skal bruges til lønstyring for 45.000 ansatte i kommunen.

Hos Københavns Kommune oplyser enhedschef Rasmus Kruse Andersen fra økonomiforvaltningen, at det oprindelige udbud blev annulleret.

Annulleret - siden forhandling

"Historien er den, at KMDs bud ikke var konditionsmæssigt, og vi annullerede udbuddet. Siden gik vi over til forhandling og fik forhandlet os frem til en løsning med KMD," siger han til Computerworld.

Han vil ikke oplyse prisen, men fortæller, at KMD var den eneste, der bød på opgaven.

KMD tabte kort før jul en ni år lang kontrakt med Aalborg Kommune.

Det var en kontrakt til et tre-cifret millionbeløb og indeholdt mere end løn og var altså "hele koncernpakken" med økonomistyring, vagtsystem og så videre.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere