Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Pludselig direktør-exit i stort dansk kopifirma

En af print- og kopibranchens danske veteraner forlader sin stilling. Se her hvorfor.

Efter 14 år i direktørstolen stopper Konica Minoltas 50-årige direktør, Martin Rahbek, ved udgangen af marts.

Han har efter eget udsagn ikke noget nyt job på hånden, og han ved derfor endnu ikke, hvad fremtiden vil bringe.

Martin Rahbek afviser imidlertid bestemt, at den pludselige exit dækker over en fyring.

"Jeg har aftalt med min bestyrelse, at jeg afslutter vores finansår og også sætter processen i gang med at finde en ny administrerende direktør til Konica Minolta. Hvis man var fyret eller sparket ud, var man jo ikke med til sådan nogle ting. Jeg er lige fyldt 50, og jeg synes, jeg har et godt cv. Jeg har lang opsigelse, så jeg har godt med tid til at gå ud og tænke mig lidt om," siger Martin Rahbek.

Er du bare blevet træt at kopimaskiner og kameraer?

"Nej, det synes jeg nu ikke. Jeg synes, det er en helt fantastisk virksomhed, jeg har stået i spidsen for i rigtig mange år," siger Martin Rahbek.

Han peger på, at tiden er moden til at prøve noget nyt.

"På et eller andet tidspunkt skal man finde på noget nyt. Jeg er virkelig åben og gør mig mange forskellige tanker," siger Martin Rahbek.

Han kan dog sagtens forestille sig et chefjob, der har berøring med teknologibranchen.

Går efter at blive topchef

"Der er ingen tvivl om, at jeg går efter en stilling som administrerende direktør i den teknologisk branche , men ikke nødvendigvis i den branche, som jeg sidder i i dag," siger Martin Rahbek, som også beklæder en række bestyrelsesposter - blandt andet i IT-Branchen (ITB).

I Martin Rahbeks tid som direktør har Konica Minolta ligesom mange af selskabets konkurrenter flyttet sig fra at være en traditionel hardware-leverandør indenfor print og kopi til at være en full service-leverandør med en bred vifte af produkter og services indenfor både hardware og software til både det offentlige og private marked.

Kerneforretningen ligger dog stadig indenfor scanning, print, kopiering, dokumenthåndtering og software.

I Danmark har firmaet 230 ansatte.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere