Artikel top billede

Sammen med sin direktør kollega Simon Kaas har salgsdirektør, Thomas Baggesen, nu overtaget det fulde ejerskab af AV-distributøren i DS Display.

It-direktører køber sig ud af interessekonflikt

Generationsskifte betyder, at to chefer i AV-distributøren DS Display nu får foden under eget bord.

Simon Kaas og Thomas Baggesen - henholdsvis direktør og salgsdirektør i AV-distributøren DS Display - er blevet fuldblods-ejere af firmaet efter en halvandet år lang overleverings-forretning.

Ejerskiftet er samtidig løsningen på en interessekonflikt, da den nu forhenværende ejer - Gunnar Borg - ud over at have bestemmende indflydelse i DS Display også ejer AV-forhandleren AudioVisuelt Centrum.

Salgsdirektør Thomas Baggesen fortæller, at DS Display har et stærkt fokus på it-branchen, hvor forhandlere lægger stor vægt på, at der ikke er interessekonflikter på tværs af de forskellige led i leverandørkæden.

"I it-branchen er man vant til den her model, hvor man har en producent, en distributør og en forhandler. Der er nogle store forhandlere, som har syntes, det var problematisk, at de skulle købe deres varer hos en distributør, som samtidig var ejet af en af deres konkurrenter. Nu har vi fået elimineret den kanalkonflikt, der var i det," siger Thomas Baggesen.

De to nybagte ejere, der har været tilknyttet DS Display i henholdsvis otte og 11 år, overtog det fulde ejerskab af selskabet pr. 1. april.

Thomas Baggesen fortæller, at satsningen fortsat vil ligge på professionelt AV-udstyr, som i stadig stigende omfang bliver en del af de it-løsninger, som især større forhandlere leverer til kunderne.

"Traditionelle AV-produkter som projektorer, skærme og videokonferencer bliver mere og mere et it-produkt, som følger med, når kunderne køber løsninger hos forhandlere som Atea, Comm2ig og de andre store it-forhandlere. Der har vi en berettigelse som value-add distributør, der kan tilføre produkterne den viden, som forhandlerne ikke har i forvejen. Atea har for eksempel en selvstændig afdeling, som arbejder med collaboration-udstyr. Dem går vi lige på," siger Thomas Baggesen.

DS Display har i dag 14 medarbejdere. Den årlige omsætning ligger ifølge Thomas Baggesen på knap 100 millioner kroner. Selskabet havde i fjor et overskud før skat på 1,7 millioner kroner.

Læs også:

Distributør efter overskud: Vi sidder solidt på vores danske niche
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere