Artikel top billede

Dansk it-profil går til europæisk top-job

Danmarks største it-distributør har i al stilhed skiftet ud på direktørposten.

Efter 14 år som øverste danske chef forlader 55-årige Torben Qvist nu posten som dansk og skandinavisk direktør i den tysk-schweiziske it-distributør Also (tidl. Actebis).

Han rykker i stedet et trin opad i Alsos hierarki og bliver fuldtidsmedlem af den fire mand store koncerndirektion med det samlede ansvar for drift og udvikling af koncernens aktiviteter i 12 europæiske lande.

Øverste chef i Also er fortsat CEO Gustavo Möller-Hergt.

"Jeg kommer nu til at koncentrere mig fuldt om mine europæiske opgaver i forhold til at drive og optimere vores traditionelle distributionsforretning i de 12 lande, hvor vi opererer. Det vil være mit hovedfokus fremadrettet," lyder det fra Torben Qvist.

Til gengæld overlader han sine danske og skandinaviske opgaver til sin højre hånd, Ole Eklund, der indtil nu har været nordisk salgsdirektør - et job Eklund har haft siden 2008.

Torben Qvist har siddet i Alsos koncerndirektion med ansvar for Skandinavien siden 2011, da Also fusionerede med det daværende Actebis.

Also er i dag den største it-distributør i Danmark. Den samlede omsætning i Skandinavien er på mere end syv milliarder kroner årligt.

Læs også:

Also Actebis: Producenterne rådgiver for dårligt

Se Actebis nye nordiske kæmpelager i Taastrup
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere