Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Infinigates landechef Jan Minche forventer, at ny distributionsaftale med Dell for alvor vil sætte gang i sikkerhedsdistributørens dansek forretning.

Dell forgylder dansk distributør

Ny aftale med Dell er en appelsin i turbanen for lille sikkerhedsdistributør, som samtidig spiller en af branchens giganter af banen.

Sikkerhedsdistributøren Infinigate har indgået en paneuropæisk aftale om distribution af Dells software-produkter, der dækker de otte europæiske lande, hvor Infinigate opererer. Aftalen har særligt fokus på Dells sikkerhedsløsninger plus en række netværks- og managementløsninger.

Aftalen er et led i Dells arbejde på for alvor at supplere sin klassiske hardware-forretning med et software-ben. Det er en proces, som it-giganten har arbejdet med de seneste år - blandt andet med opkøb af firmaer som Sonic Wall og Quest Software.

Infinigate har hidtil haft netop Sonic Walls produkter på hylderne, men overtager altså nu distributionen af en række andre Dell-produkter, hvor eksempelvis Quest tidligere har været distribueret af Infinigates konkurrent Arrow ECS. Den aftale stopper nu og overgår til Infinigate, fortæller firmaets danske landechef Jan Minche.

"I princippet er det hele Dells software-del, vi får ind som en del af vores sortiment. Men i kraft af vores profil som sikkerhedsdistributør vil det i høj grad være sikkerhedsbenet og dataprotection, vi vil fokusere på," siger Jan Minche.

Han mener, at Dells software-produkter kan være interessante for en bred kreds af it-forhandlere.

"Dells produkter retter sig både mod partnere, der arbejder med mindre virksomheder, men der er også produkter, der retter sig mod enterprise-segmentet," siger han.

Han ser samtidig aftalen med Dell som en gylden mulighed for seriøst at vende udviklingen i den danske del af Infinigates forretning, som de seneste otte år har kørt med millionunderskud.

"Jeg har en forventning om, at vi kommer til at ekspandere vores forretning ganske fornuftigt på grund af det her samarbejde," lyder det fra Jan Minche.

Læs også:

Gammel kending i spidsen for Infinigate

Dells superkøbmand: Sådan vil vi få dig til at købe Dells produkter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Så stor er risikoen i virkeligheden for ransomware
Traditionel risk management undervurderer reelt risikoen for ransomware med op til 30%, men nye metoder kan give den fornødne indsigt.