Artikel top billede

Infinigates landechef Jan Minche forventer, at ny distributionsaftale med Dell for alvor vil sætte gang i sikkerhedsdistributørens dansek forretning.

Dell forgylder dansk distributør

Ny aftale med Dell er en appelsin i turbanen for lille sikkerhedsdistributør, som samtidig spiller en af branchens giganter af banen.

Sikkerhedsdistributøren Infinigate har indgået en paneuropæisk aftale om distribution af Dells software-produkter, der dækker de otte europæiske lande, hvor Infinigate opererer. Aftalen har særligt fokus på Dells sikkerhedsløsninger plus en række netværks- og managementløsninger.

Aftalen er et led i Dells arbejde på for alvor at supplere sin klassiske hardware-forretning med et software-ben. Det er en proces, som it-giganten har arbejdet med de seneste år - blandt andet med opkøb af firmaer som Sonic Wall og Quest Software.

Infinigate har hidtil haft netop Sonic Walls produkter på hylderne, men overtager altså nu distributionen af en række andre Dell-produkter, hvor eksempelvis Quest tidligere har været distribueret af Infinigates konkurrent Arrow ECS. Den aftale stopper nu og overgår til Infinigate, fortæller firmaets danske landechef Jan Minche.

"I princippet er det hele Dells software-del, vi får ind som en del af vores sortiment. Men i kraft af vores profil som sikkerhedsdistributør vil det i høj grad være sikkerhedsbenet og dataprotection, vi vil fokusere på," siger Jan Minche.

Han mener, at Dells software-produkter kan være interessante for en bred kreds af it-forhandlere.

"Dells produkter retter sig både mod partnere, der arbejder med mindre virksomheder, men der er også produkter, der retter sig mod enterprise-segmentet," siger han.

Han ser samtidig aftalen med Dell som en gylden mulighed for seriøst at vende udviklingen i den danske del af Infinigates forretning, som de seneste otte år har kørt med millionunderskud.

"Jeg har en forventning om, at vi kommer til at ekspandere vores forretning ganske fornuftigt på grund af det her samarbejde," lyder det fra Jan Minche.

Læs også:

Gammel kending i spidsen for Infinigate

Dells superkøbmand: Sådan vil vi få dig til at købe Dells produkter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere