Artikel top billede

Tidligere IBM-direktør skal stå i spidsen for SAP i Danmark

SAP Danmark får ny øverste chef, der kommer fra en top-stilling i IBM Danmark.

SAP i Danmark har fået ny Country General Manager fra 1. august.

Navnet er Anders Feddersen, og han kommer fra en stilling som direktør for Strategic Outsourcing hos IBM Danmark.

Det meddeler virksomheden i en pressemeddelelse. 

46-årige Anders Feddersen bliver foruden dansk landechef ligeledes en del af det nordiske ledelsesteam.

"Vi anser Danmark som et af de vigtigste markeder, fordi tempoet her i forhold til udviklingen i it-branchen er et af de højeste."

"Vi er derfor glade for at have Anders om bord til at lede SAP Danmark på et tidspunkt, hvor de muligheder, der ligger foran os, skal gribes hurtigt og beslutsomt, så vi også står stærkt i fremtiden," siger Managing Director for SAP Norden og Baltikum, Jan Thorell.

Anders Feddersen kommer til SAP med over 20 års erfaring fra it-branchen. 

"Jeg glæder mig til at stå i spidsen for det danske SAP-team og samarbejdet med nogle af landets dygtigste it- og forretningsspecialister omkring videreførelsen af den innovationsrejse, som vores kunder og SAP er på i disse år," udtaler han om sit nye job hos SAP.

Anders Feddersen afløser Jørgen Bo Johansen som dansk Country Manager.

Anders Feddersen bor i Hillerød, er gift og har to børn. Blandt private interesser er MTB, løb og lidt dykning, når tiden tillader.

Computerworld arbejder på at få et interview med den nye SAP-chef.

Læs også:

Sådan vil ERP-giganten SAP forsvare sin bastion

It-gigant er blevet for tung: Nu skal der fyres
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere