Artikel top billede

Opkomlingen Progressive hugger stor kommunal ordre fra Fujitsu

It-forhandleren Progressive A/S slår den japanske it-gigant Fujitsu af banen og skal de næste fire år stå for drift af mail, dokumenthåndtering og unified communications i Aarhus Kommune.

Den fremadstormende it-forhandler Progressive A/S har sikret sig en markant skalp på det kommunale it-marked, efter at Aarhus Kommune har valgt firmaet til at stå for drift, vedligeholdelse og support af kommunens Microsoft-baserede kontorapplikationer.

I alt omfatter aftalen 13.600 brugere på Exchange, 8.000 Sharepoint-brugere og 2.500 Lync-brugere.

Aftalen er resultatet af en udbudsrunde, og den løber de næste fire år og sikrer Progressive en tocifret millionomsætning.

Det betyder samtidig, at aarhusianerne nu vinker farvel til den hidtidige leverandør Fujitsu, som ellers har satset hårdt på vækst på netop den offentlige marked.

Afdelingschef i Aarhus Kommune Flemming Nielsen er glad for, at den nye leverandør har sit eget kontor i Smilets By. Han understreger dog, at det ikke har været afgørende for den nye aftale.

"Selv om det ikke var et kriterium i udbuddet, er vi glade for, at Progressive har kontor i Aarhus. Og som udgangspunkt er det en fordel, at Progressive kan levere det hele selv med egne ressourcer," siger han.

Progressive A/S har de seneste to år udvidet sin forretning voldsomt. Firmaet beskæftiger i dag 140 medarbejdere og rundede sidste år en omsætning på 150 millioner kroner.

Ifølge administrerende direktør Troels Gammelgaard kommer 70 procent af Progressives omsætning i dag fra out-sourcing og it-drift.

Frem til 2017 er målet at runde en omsætning på en kvart milliard kroner, hvor en tredjedel skal komme fra offentlige kunder og resten fra mellemstore private virksomheder. Væksten skal især komme fra salg af løsninger indenfor CRM og Sharepoint, siger Troels Gammelgaard.

"De områder skal vokse mere aggressivt, så de kommer til at udgøre 40 procent af forretningen," siger Troels Gammelgaard.

Opdateret 13.52

Læs også:

Fujitsu mister dansk topchef efter markante millionunderskud

Her er Danmarks hurtigst voksende it-firmaer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Danske militær-officerers fagforening ramt af hackerangreb: Cpr-numre og helbredsdata på 5.000 medlemmer kan være lækket
5.000 medarbejdere og medlemmer af danske officerrs fagforbund, HOD, kan have fået lækket cpr-numre, helbredsdata og oplysninger om privatøkonomi og strafbare forhold på det mørke internet. HOD ved efter en måneds venten på Center for Cybersikkerhed stadig ikke, hvad der er sket efter hackerangreb på organisationen.
Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Så stor er risikoen i virkeligheden for ransomware
Traditionel risk management undervurderer reelt risikoen for ransomware med op til 30%, men nye metoder kan give den fornødne indsigt.