Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Buldrer frem: Dustin er kongen af dansk online-salg

Den svenske online-koncern stormer frem i Danmark og sætter sig på to titler i årets udgave af Computerworlds Top 100.

Kraftig vækst i både omsætning og overskud baner vejen for, at den svenske online-forhandler af it-udstyr, Dustin, er røget til tops i Computerworlds Top 100's kategorier for "afsætning" og virksomheder i "sværvægts"-klassen.

Omsætningen i Dustins danske forretning voksede i 2013 med 15 procent til 848 millioner kroner. Det er tæt på en fordobling af salget på bare fem år.

Væksten er oven i købet sket samtidig med, at Dustin i Danmark har formået at tjene rigtig gode penge til sine ejere i kapitalfonden Altor Equity Partners.

I det seneste regnskab for Dustin i Danmark viser et overskud før skat på 36,7 millioner kroner. Dermed har Dustins danske forretning skabt et overskud før skat på tæt ved 160 millioner kroner siden svenskerne i 2007 købte sig ind på det danske marked.

Herhjemme beskæftiger Dustin 86 medarbejdere ud af et samlet mandskab i hele koncernen på 1.000 ansatte. Samlet omsætning for hele koncernen er på, hvad der svarer til 4,5 milliarder danske kroner.

Dustins fokus er på hardwaresalg, og hovedparten af varerne leveres fra Dustins svenske centrallager i Rosersberg ved Stockholm.

Computerworld besøgte i sidste måned det svenske lager, som hver måned sender omkring 100.000 pakker ud til kunder i hele Skandinavien.

Læs også:

Dansk distributør bag fupvarer tíl kendt e-butik

Dustin: Volumen er nøglen til vores succes
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Nu bliver det personligt: Social messaging indtager support og kundeservice
Kunder foretrækker i stigende grad at kommunikere med virksomheder på samme kanaler som de bruger i samtaler med deres venner.