Stifter bliver arbejdende bestyrelsesformand:Michael Holm stopper som direktør for Systematic

Artikel top billede

Direktør for den svenskejede distributør Pedab, Hans Henrik Hansen, forventer, at en ny nordisk samarbejdsaftale med SAP kan udvide markedet for big data-løsninger til små og mellemstore virksomheder.

Svensk distributør er SAP's nye spydspids i Danmark

Distributøren Pedab bliver krumtappen i SAP's satsning på at få sine teknologier indenfor business analytics og mobility ud på hylderne hos nordiske it-forhandlere.

Med en ny nordisk distributionsaftale allierer tyske SAP sig nu med den svenskejede nichedistributør Pedab i forsøget på at få gang i salget af sine software-løsninger på SMB-markedet.

Aftalen betyder også, at SAP nu for alvor åbner for indirekte salg gennem distributører og it-forhandlere.

SAP har længe drømt hede drømme om at sælge sine software-løsninger uden for det enterprise-segment, som traditionelt har været det tyske firmas hjemmebane. Og med den nye aftale bliver Pedab eksklusiv distributør af SAP's teknologier og software indenfor big data, mobility og databaser.

Hos Pedabs forventer den danske direktør, Hans Henrik Hansen, at den nye aftale vil sætte yderligere skub i den svenskejede distributørs forretning - også fordi Pedab i forvejen er en af i alt tre distributører, der kan levere hardware fra IBM. Og netop kombinationen af løsninger fra SAP og IBM's hardware forventer Pedab sig meget af, siger Hans Henrik Hansen.

"Det, der driver hardwaresalget er løsningerne. Det kan være SAP-løsninger eller IBM's egne løsninger. Vores netværk af forhandlere er nu perfekt positioneret til at møde markedets krav til løsninger indenfor business analytics, big data og mobility," siger Hans Henrik Hansen til Computerworld.

Han siger samtidig, at den  nye aftale med SAP betyder, at Pedab nu skal ud og rekruttere helt nye partnere, som skal markedsføre og sælge SAP-løsninger til SMB-markedet.

"Med vores nye partnerskab med SAP kan vi nu tilbyde en af de stærkeste løsningsporteføljer, som er tilgængelige på det nordiske marked, og vi er meget glade for SAP's tiltro til, at vi sammen kan udvide markedet i Norden," siger han.

Læs også:
Ny dansk SAP-chef: Her er min plan med SAP Danmark

Nu vil SAP gå efter disse kunder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere