Artikel top billede

Direktør for den svenskejede distributør Pedab, Hans Henrik Hansen, forventer, at en ny nordisk samarbejdsaftale med SAP kan udvide markedet for big data-løsninger til små og mellemstore virksomheder.

Svensk distributør er SAP's nye spydspids i Danmark

Distributøren Pedab bliver krumtappen i SAP's satsning på at få sine teknologier indenfor business analytics og mobility ud på hylderne hos nordiske it-forhandlere.

Med en ny nordisk distributionsaftale allierer tyske SAP sig nu med den svenskejede nichedistributør Pedab i forsøget på at få gang i salget af sine software-løsninger på SMB-markedet.

Aftalen betyder også, at SAP nu for alvor åbner for indirekte salg gennem distributører og it-forhandlere.

SAP har længe drømt hede drømme om at sælge sine software-løsninger uden for det enterprise-segment, som traditionelt har været det tyske firmas hjemmebane. Og med den nye aftale bliver Pedab eksklusiv distributør af SAP's teknologier og software indenfor big data, mobility og databaser.

Hos Pedabs forventer den danske direktør, Hans Henrik Hansen, at den nye aftale vil sætte yderligere skub i den svenskejede distributørs forretning - også fordi Pedab i forvejen er en af i alt tre distributører, der kan levere hardware fra IBM. Og netop kombinationen af løsninger fra SAP og IBM's hardware forventer Pedab sig meget af, siger Hans Henrik Hansen.

"Det, der driver hardwaresalget er løsningerne. Det kan være SAP-løsninger eller IBM's egne løsninger. Vores netværk af forhandlere er nu perfekt positioneret til at møde markedets krav til løsninger indenfor business analytics, big data og mobility," siger Hans Henrik Hansen til Computerworld.

Han siger samtidig, at den  nye aftale med SAP betyder, at Pedab nu skal ud og rekruttere helt nye partnere, som skal markedsføre og sælge SAP-løsninger til SMB-markedet.

"Med vores nye partnerskab med SAP kan vi nu tilbyde en af de stærkeste løsningsporteføljer, som er tilgængelige på det nordiske marked, og vi er meget glade for SAP's tiltro til, at vi sammen kan udvide markedet i Norden," siger han.

Læs også:
Ny dansk SAP-chef: Her er min plan med SAP Danmark

Nu vil SAP gå efter disse kunder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere