Artikel top billede

Foto: Mikkel William Nielsen.

HTC sadler om i Danmark og Norden: Ny administrerende direktør

HTC har netop udnævnt en ny administrerende direktør i Norden.

HTC, der for blot to måneder siden ansatte ny global CEO, sadler nu også om i den nordiske del af forretningen.

Jan Costa Thiele bliver ny ny nordisk ansvarlig for HTC og country manager, meddeler selskabet.

Han overtager dermed styringen fra Peter Frølund, der i stedet skal være administrerende direktør for HTC i Storbrittanien og Irland.

"Ud over smartphonekategorien har vi netop offentliggjort en række nye enheder, hvor blandt andet vores Virtual Reality-headset, HTC Vive, der kommer på det globale marked i 2015, har fået en fantastisk modtagelse. Disse nye enheder er et vigtigt skridt for HTC, og det er en stor ære at være med til at tage de skridt sammen med teamet i Norden," udtaler Jan Costa Thiele i en pressemeddelelse.

Han har tidligere været salgsansvarlig for HTC i Tyskland, Østrig og Schewitz.

"At bringe HTC til Norden har været en helt fantastisk rejse, som jeg startede på tilbage i 2006. I 2013 fik jeg ansvaret for markedet i Storbrittanien og Irland, og for at kunne vækste markederne yderligere, har jeg brug for at dedikere al min tid her," udtaler Per Frølund, der altså nu ikke længere skal stå i spidsen for HTC i Norden. 

Har svært ved at følge med

I marts måned ansatte HTC ny global CEO, Cher Wang.
Hun er medstifter af HTC og var tidligere bestyrelsesformand i selskabet, før hun overtog direktør-posten efter Peter Chou.

HTC blev stiftet helt tilbage i 1997 og var således blandt pionererne på markedet for de mere avancerede mobiltelefoner, lommecomputere og smartphones.

Selvom HTC's produkter i disse år både vinder priser og får gode anmeldelser, har selskabet svært ved at følge med, hvad angår markedsandele.

I Gartners opgørelse over det globale smartphone-salg i hele 2014, er HTC ikke at finde blandt de fem største - Samsung, Apple, Lenovo, Huawei og LG - men derimod i kategorien "andre", der har en samlet markedsandel på 43 procent.

Den mindste af de fem store, LG, har en markedsandel på 4,6 procent, så vi ved altså, at HTC har mindre end det på globalt plan.

HTC lancerede for nylig lanceret One (M9), selskabets nye topmodel, der skal tage over efter den HTC One, der i 2014 vandt prisen som verdens bedste smartphone på Mobile World Congress.

Læs også:

HTC har verdens bedste smartphone - men taber på markedet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.