Artikel top billede

Regioner lægger ny kæmpe-ordre hos Atea

Landets fem regioner har valgt Atea, der lige nu er under voldsomt pres i bestikkelsessagen i Region Sjælland, som leverandør på en ny millionstor indkøbsaftale for printertilbehør.

It-giganten Ateas involvering i det, der kan blive nyere tids største bestikkelsessag, får ikke landets fem regioner til at ryste på hånden.

Ifølge en pressemeddelelse fra Atea har de fem regioner netop udpeget firmaet som en af leverandørerne på en ny stor indkøbsaftale for kontorudstyr.

Aftalen forventes ifølge Atea at udløse en omsætning på 120 millioner kroner.

Det er ifølge Atea første gang, regionerne går sammen om et fælles udbud på området, og det vil udløse store besparelser for kunderne. Det er især Ateas meget brede sortiment, der har været afgørende for regionerne, lyder det fra Atea-direktør Jan Elbæk.

"Som landets største leverandør af it-infrastruktur tilbyder vi et enormt sortiment af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser," siger Jan Elbæk.

Aftalen træder i kraft ved udgangen af denne måned og løber i tre år med mulighed for yderligere et års forlængelse.

Læs også:

Fængslet Atea-ansat styrede bestikkelseskonto

SKI-direktør kræver garanti mod bestikkelse fra Atea - ellers er det ud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere