Artikel top billede

Regioner lægger ny kæmpe-ordre hos Atea

Landets fem regioner har valgt Atea, der lige nu er under voldsomt pres i bestikkelsessagen i Region Sjælland, som leverandør på en ny millionstor indkøbsaftale for printertilbehør.

It-giganten Ateas involvering i det, der kan blive nyere tids største bestikkelsessag, får ikke landets fem regioner til at ryste på hånden.

Ifølge en pressemeddelelse fra Atea har de fem regioner netop udpeget firmaet som en af leverandørerne på en ny stor indkøbsaftale for kontorudstyr.

Aftalen forventes ifølge Atea at udløse en omsætning på 120 millioner kroner.

Det er ifølge Atea første gang, regionerne går sammen om et fælles udbud på området, og det vil udløse store besparelser for kunderne. Det er især Ateas meget brede sortiment, der har været afgørende for regionerne, lyder det fra Atea-direktør Jan Elbæk.

"Som landets største leverandør af it-infrastruktur tilbyder vi et enormt sortiment af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser," siger Jan Elbæk.

Aftalen træder i kraft ved udgangen af denne måned og løber i tre år med mulighed for yderligere et års forlængelse.

Læs også:

Fængslet Atea-ansat styrede bestikkelseskonto

SKI-direktør kræver garanti mod bestikkelse fra Atea - ellers er det ud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere