Artikel top billede

(Foto: Photo by Ibrahim Rifath on Unsplash)

3A-it i charmeoffensiv i kølvandet på bestikkelsessag: Vores økonomi er bundsolid

Pengekassen bugner, og omsætningen tordner i vejret hos it-firmaet 3A-it, som i sommer blev ramt af flere sigtelser i bestikkelsessagen i Region Sjælland.

It-firmaet 3A-it er gået i charmeoffensiv efter at selskabet i sommer blev involveret i den store bestikkelsessag i Region Sjælland.

I et opslag på firmaets Facebook-side fremlægger 3A-it en række nøgletal fra sit netop offentliggjorte regnskab.

Her fremgår det, at omsætningen det seneste år er mere end fordoblet fra 54 millioner kroner til 109 millioner kroner, ligesom indtjeningen er forbedret med 10,6 millioner kroner.

Samtidig bugner firmaets pengekasse med en egenkapital på 40 millioner kroner.

"Vi er naturligvis stolte af at kunne aflægge ovenstående regnskab, der med markante resultatforbedringer over hele linjen også viser kunder og partnere, at vi udover viljen og lysten til fortsat at investere i virksomheden, også har råd til det," hedder det i Facebook-opslaget, hvor 3A-it også konstaterer, at firmaets økonomi er "bundsolid".

I juni i år blev tre af 3A-its medarbejdere sigtet og varetægtsfængslet i forbindelse med sagen om bestikkelse i Region Sjælland.

Læs mere om det her: Seks fængslet bestikkelsessag i Region Sjælland

Med den seneste udmelding er der nu sendt et signal til firmaets kunder og samarbejdspartnere om, at 3A-it rent økonomisk hænger fornuftigt sammen.

3A-it blev i januar i år startet af fire tidligere medarbejdere fra Atea.

Flere Atea-medarbejdere - blandt andet Atea danske direktør Morten Felding - er også sigtet i sagen.

Computerworld har forgæves forsøgt at få en kommentar fra 3A-it.

Læs også:
3A-it tager til genmæle i bestikkelssesag: Anklager er 'voldsomme og usande'

Bestikkelsessag: Nu er fløjlshandskerne taget af
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere