Artikel top billede

3A-it i charmeoffensiv i kølvandet på bestikkelsessag: Vores økonomi er bundsolid

Pengekassen bugner, og omsætningen tordner i vejret hos it-firmaet 3A-it, som i sommer blev ramt af flere sigtelser i bestikkelsessagen i Region Sjælland.

It-firmaet 3A-it er gået i charmeoffensiv efter at selskabet i sommer blev involveret i den store bestikkelsessag i Region Sjælland.

I et opslag på firmaets Facebook-side fremlægger 3A-it en række nøgletal fra sit netop offentliggjorte regnskab.

Her fremgår det, at omsætningen det seneste år er mere end fordoblet fra 54 millioner kroner til 109 millioner kroner, ligesom indtjeningen er forbedret med 10,6 millioner kroner.

Samtidig bugner firmaets pengekasse med en egenkapital på 40 millioner kroner.

"Vi er naturligvis stolte af at kunne aflægge ovenstående regnskab, der med markante resultatforbedringer over hele linjen også viser kunder og partnere, at vi udover viljen og lysten til fortsat at investere i virksomheden, også har råd til det," hedder det i Facebook-opslaget, hvor 3A-it også konstaterer, at firmaets økonomi er "bundsolid".

I juni i år blev tre af 3A-its medarbejdere sigtet og varetægtsfængslet i forbindelse med sagen om bestikkelse i Region Sjælland.

Læs mere om det her: Seks fængslet bestikkelsessag i Region Sjælland

Med den seneste udmelding er der nu sendt et signal til firmaets kunder og samarbejdspartnere om, at 3A-it rent økonomisk hænger fornuftigt sammen.

3A-it blev i januar i år startet af fire tidligere medarbejdere fra Atea.

Flere Atea-medarbejdere - blandt andet Atea danske direktør Morten Felding - er også sigtet i sagen.

Computerworld har forgæves forsøgt at få en kommentar fra 3A-it.

Læs også:
3A-it tager til genmæle i bestikkelssesag: Anklager er 'voldsomme og usande'

Bestikkelsessag: Nu er fløjlshandskerne taget af
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere