Artikel top billede

(Foto: Photo by Ibrahim Rifath on Unsplash)

3A-it i charmeoffensiv i kølvandet på bestikkelsessag: Vores økonomi er bundsolid

Pengekassen bugner, og omsætningen tordner i vejret hos it-firmaet 3A-it, som i sommer blev ramt af flere sigtelser i bestikkelsessagen i Region Sjælland.

It-firmaet 3A-it er gået i charmeoffensiv efter at selskabet i sommer blev involveret i den store bestikkelsessag i Region Sjælland.

I et opslag på firmaets Facebook-side fremlægger 3A-it en række nøgletal fra sit netop offentliggjorte regnskab.

Her fremgår det, at omsætningen det seneste år er mere end fordoblet fra 54 millioner kroner til 109 millioner kroner, ligesom indtjeningen er forbedret med 10,6 millioner kroner.

Samtidig bugner firmaets pengekasse med en egenkapital på 40 millioner kroner.

"Vi er naturligvis stolte af at kunne aflægge ovenstående regnskab, der med markante resultatforbedringer over hele linjen også viser kunder og partnere, at vi udover viljen og lysten til fortsat at investere i virksomheden, også har råd til det," hedder det i Facebook-opslaget, hvor 3A-it også konstaterer, at firmaets økonomi er "bundsolid".

I juni i år blev tre af 3A-its medarbejdere sigtet og varetægtsfængslet i forbindelse med sagen om bestikkelse i Region Sjælland.

Læs mere om det her: Seks fængslet bestikkelsessag i Region Sjælland

Med den seneste udmelding er der nu sendt et signal til firmaets kunder og samarbejdspartnere om, at 3A-it rent økonomisk hænger fornuftigt sammen.

3A-it blev i januar i år startet af fire tidligere medarbejdere fra Atea.

Flere Atea-medarbejdere - blandt andet Atea danske direktør Morten Felding - er også sigtet i sagen.

Computerworld har forgæves forsøgt at få en kommentar fra 3A-it.

Læs også:
3A-it tager til genmæle i bestikkelssesag: Anklager er 'voldsomme og usande'

Bestikkelsessag: Nu er fløjlshandskerne taget af
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere