Perfekte op til jul: Vi har kigget på tre af de bedste spil til Xbox i 2017

Kamp, eventyr eller ræs – Microsofts konsol har budt på det hele i 2017, selvom eksklusiv-titlerne stadig er en mangelvare. Læs med her og få et par solide bud til underholdning i juleferien.

Det har været et mildest talt sløvt år for Microsoft oprindelige Xbox One konsol, hvis man kigger på de konsol-eksklusive udgivelser, selvom mastodonten godt nok har fået mere vind i sejlene hen mod slutningen af året med lanceringen af Xbox One X.

Den slags er Microsoft angiveligt i gang med at lave om på, med rekrutteringen af flere udviklere under egne faner, og en større satsning på eksklusive aftaler med de største udgivere, men resultaterne kommer vi nok til at vente lidt på endnu.

Alt det betyder dog ikke at der ikke har været massevis af gode udgivelser til Xbox One i år, blot at man ofte også har kunnet nyde dem på andre formater.

Vi giver her tre bud på årets stærkeste spil til konsollen: 


Injustice 2
Vi var ikke i tvivl om alle Injustice 2’s mange kvaliteter ved dets udgivelse, og roste det da også i vores anmeldelse for de mange ideer, den virkeligt flotte grafik og den helt igennem enorme mængde af indhold som allerede var del af pakken ved udgivelsen. 

Læs også: Julegave-listen: 25 gode tech-gaver klar at smide under juletræet

Siden da har udvikleren Netherrealm Studios blot fortsat i det samme tempo, og mængden af indhold er derfor stadig stigende. Har man derfor lyst til at bruge et par ekstra kroner på spillet, er der allerede blevet fyldt på med mange nye karakterer og andre givende bonusser. 

Samtidigt har udvikleren også arbejdet på at stramme hele pakken op, og det der oprindeligt startede som et bombastisk kampspil med en stor del af DC’s bedste superhelte, har kontinuerligt gjort sit for også at blive et bedre spillende kampspil, hvor balancen er skarpere end nogensinde før.

Injustice 2 er på nuværende tidspunkt bedre end det var ved sin udgivelse, og det siger ikke så lidt. Er man derfor på jagt efter et virkelig godt kampspil, som samtidigt også indeholder hundredvis af timers underholdning er her et særdeles godt bud.

Middle Earth: Shadow of War
Da Monolith første gang tog fat i Ringenes Herre og udgav det oprindelige Shadow of Mordor, tog det det meste af spilverdenen med storm, og de fleste ville nok have ment at det ville være urimeligt at forvente at den amerikanske udvikler ville kunne gøre det samme igen. 

Ikke desto mindre er Shadow of War en glimrende efterfølger, der godt nok ikke indeholder helt lige så mange kreative ideer som sin forgænger, men i stedet byder på en endnu mere finpudset oplevelse i form af en helt igennem fornøjeligt actionbrag. 

Monolith har igen lånt med arme og ben fra de fleste andre succesfulde tredjepersons-actionspil, men som få andre har de fået alle systemerne til at fungere sammen, og resulatet er ganske simpelt et glimrende velspillende actioneventyr.

At der ydermere har været overskud til at udvide det velvirkende ”Nemesis”-system, hvor særligt udspekulerede fjender bliver givet mere personlighed, samt at der denne gang er indlagt en smule strategi i forhold til rekrutteringen, og udnyttelsen af ens egen hær er blot bevis på at her ikke er tale om en udvikler der har valgt at hvile sig på laurbærrene. 

Artiklen fortsætter under annoncen...
Forza Motorsport 7
Lad det være sagt med det samme: Forza Motorsport-serien er ikke den samme udfordrer til genre-tronen som det engang var, hvor energien og livslysten nærmest sprudlede ud af hvert nyt kapitel.

I stedet virker den syvende del som et spil der godt ved at det for længst har indtaget førstepladsen, og nu i højere grad selv mangler en virkelig udfordrer for igen at komme op i højeste gear. 


Men selv uden den helt store kreativitet, er Forza Motorsport 7 lige omkring den mest komplette pakke man kan købe sig til, hvis man er på jagt efter et godt racingspil.

Hundredvis af biler genskabt med en fuldstændig afsindig detaljegrad er blot starten på det hele, mens også baneudbudet stadig er et af de bedste i noget spil af genren. Et nytilføjet semi-dynamisk vejrsystem giver det hele mere liv, og mulighederne for online-ræs er lige så omfattende som altid. 


På den visuelle side er det tvivlsomt at noget andet spil har været i stand til at hive mere ud af hardwaren end Forza Motorsport 7 gør i forhold til Xbox One, og det ser ganske enkelt utroligt ud når de mange detaljer smides over skærmen med 60 billeder i sekundet på alle tidspunkter.

Læs også: Anmeldelse: I Hellblade er den største fjende skræmmende realistisk


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...
Premium
Intel kan ikke følge med: Mangel på CPU'er får pc-priserne til at stige på det værst tænkelige tidspunkt
Processor-giganten Intel døjer med at følge med efterspørgslen, og det får priserne til at stige. "Vi oplever markant mangel på Intel-CPU’er, og den afledte effekt er derfor desværre, at de distributører, som har lager liggende, tager en markant højere pris end de normale Intel-distributionspriser," lyder det fra danske Proshop.
Computerworld
Danske tech-topfolk blæst bagover efter besøg i Kina: Danmark er nødt til at gøre noget
Danmark skal i den grad op i gear, hvis ikke vi skal køres helt bag ad dansen af Kina, lyder det fra bekymrede danske techfolk efter besøg i Kina.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Den evigt forandrende rolle som it-manager – sådan ser fremtiden ud!
Rollen som it-manager har ændret sig meget, og bliver fremadrettet endnu vigtigere i enhver organisation, i takt med at teknologien udvikler sig. Det betyder at hverdagen er fyldt med mange udfordringer, som hele tiden stiller krav til medarbejderne og deres evne til at have de rette kompetencer. Hvad fremtiden bringer kan ingen spå om, men du får et bud på hvordan en it-managers hverdag ser ud i 2020, og hvilke løsninger der kan være vejen frem. Silotænkningen er fortid og det kræver at du som it-manager hele tiden tænker innovativt for at være på forkant. Hvordan du tilpasser dig til fremtiden, går vi i dybden med i dette Whitepaper.