Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: PR/ Kristian Brasen)

Telia taber 10.000 kunder i seneste regnskab men ender med et overskud på 157 millioner

Teleselskabet Telia kæmper med at holde på mobilkunderne. Det seneste regnskab fra selskabet viser, at 10.000 kunder har forladt selskabet de seneste tre måneder, alligevel lander Telia 157 millioner kroner på bunden.

Teleselskabet Telia kan torsdag præsentere et regnskab med et overskud på bundlinjen på 157 millioner kroner for den danske forretning.

Det sker på trods af at toplinjen falder sammenlignet med første kvartal sidste år. Omsætningen for 2019 ender på 970 millioner kroner.

”Vores resultat for første kvartal af 2019 viser, at vi fortsat driver en stabil forretning. Trods en reduceret toplinje er vores overskud og kundebase stort set uændret. Det tilskriver jeg især vores fortsatte fokus på at forbedre vores processer og effektivitet for at give kunderne de bedste produkter og services,” siger Morten Bentzen, administrerende direktør i Telia Danmark i regnskabet.

Læs også: Telia Danmark har reduceret medarbejderstaben og er nu under 1.000 ansatte: "Vi driver en stadig mere effektiv forretning"

Faldet i omsætninge skyldes blandt andet, at Telia i første kvartal af 2019 har mistet 5.000 bredbåndskunder og 5.000 mobilkunder, skriver selskabet i regnskabet. Samtidig har man dog fået 4.000 nye fastnetkunder.

På trods af faldet på toplinjenen og kundeflugten har Telia Danmark alligevel formået at lande et resultat på bundlinjen, der er en procent højere end samme periode sidste år.

Årsagen til at Telia Danmark formår at øge resultatet selvom indtjeningen svinder ind, skal formindelig findes i, at Telia i første kvartal af 2019 også har 93 færre medarbejdere sammenlignet med sidste år.

Læs også:

Ny dom tvinger Telia til at betale stort millionbeløb efter mangeårig strid om kopiering på iPhones

Telia og Ewii går sammen i stor bredbåndsaftale: Telia flytter bredbåndskunder over på Ewiis fibernet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere