Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Den fødte kontorprinter

Se godt på denne Lexmark – den er stor og meget kontoragtig. Den er helt tydeligt gearet mod kontorbrug, og den indeholder da også en fax.

Af Peter Hyldahl, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Dertil har den dokumentføder, når du skal kopiere mange forskellige dokumenter. Det er ret genialt til hjemmekontoret.

Selve opsætningen foregår også let på pc’en, men når du skal styre den direkte, besværes du af, at den har et meget lille display, der kun kan vise tekst. Det kræver lidt flere tryk, og at du er sikker på hvilke billeder, der er på hukommelseskortet, når du skal printe fotos.

Det vil du ikke gøre så tit, for kvaliteten af fotoprint ligger mindst et par klasser under det, som andre producenter kan præstere. Farverne ”skrider” lidt. En grå tone bliver lidt for blålig og så videre – og så skal du skifte mellem sort og fotofarver.

Konklusion

Lexmark er en rendyrket kontor-MFP til hjemmebrug på godt og ondt. Den har fax, dokumentføder og laver nydelige print og kopier. Men fotoprint halter en del, og så er den ikke ligefrem hurtig.