Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Billig iPod, der spiller Windows Media-filer?

Sweex Optimuo MP4 Player ligner unægteligt en iPod Nano, men har den kæmpe fordel, at den også spiller wma-filer og koster langt mindre.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Har du forelsket dig i en iPod Nano, men tøver med at smide skillingerne, fordi du har et musikbibliotek fuld af wma-filer, som vil være besværlige at få ført over på apparatet, så vær ganske forvisset om, at du er ikke den eneste.

Apple fastholder stædigt deres begrænsede filunderstøttelse, som kan gøre livet besværligt for dem, der måtte vælge at lægge deres musik ind på computeren i Windows Media-format eller for den sags skyld hente musikfiler fra biblioteket eller andre steder, hvor man har sat sig fast på dette format.

Men måske der er en løsning, for Sweex introducerer nu en mp3-afspiller, hvor designet nærmest er tyvstjålet fra de smarte Apple-produkter, men hvor filunderstøttelsen er langt højere, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt du lægger musikken ind i mp3-, wma-, Ogg- eller AAC-format. Det er vel, hvad man i sandhed kan kalde brugervenlighed?

Ligesom iPod Nano er Sweex Optimuo MP4 Player designet med en touchskærm, der fylder hele fronten og med en klips på bagsiden, der gør det muligt at sætte mp3-afspilleren på tøjet.

Dimensionerne er 51x44x15 mm, og skærmen måler 1,8”. Der er 4GB til rådighed til musik såvel som billeder og video, der også kan vises på displayet. Der er desuden mulighed for at lave lydoptagelser med den indbyggede mikrofon.

Som iPod Nano fås den også i flere forskellige moderigtige farver. Prisen er 39,95 euro (300 kroner), og Sweex Optimuo MP4 Player er på markedet i slutningen af måneden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere