Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Tilbagelænet alt i en-computer

HP er klar med kraftige alt i en-pc’er, der har touchskærm, som kan vippes bagover for mere behagelig betjening.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Touchskærme er praktiske til mange formål, men grunden til, at de endnu ikke er så udbredte til almindeligt computerbrug, er, at det kan være anstrengende i længden at sidde og strække hånden op mod en opretstående skærm.

Det har HP søgt at finde en løsning på med sine seneste TouchSmart-computere, som er blandt de største konkurrenter til Apples iMacs. Ligesom disse er der også tale om alt i en-computere med skærm og computer samlet i et.

HP er på banen med to nye modeller – TouchSmart 610 og TouchSmart 9300. Fælles for begge maskiner er en 23”-touchskærm med 1.920x1.080 opløsning, som kan lænes tilbage helt ned til en vinkel af 60 grader. Det gør det mere behageligt at bruge touchskærmen i længere tid ad gangen.

Der er rig mulighed for at konfigurere maskinerne med såvel Intel- og Amd-processorer samt 16GB ram, 1TB harddisk eller 160GB ssd, blu-ray-drev, hd-tv-tuner og forskellige udgaver af Windows 7.

Hvis man er i tvivl om, hvad man skal bruge touch-funktionaliteten til, har HP sørget for en ordentlig bunke software, som er optimeret til touchbetjening, og brugeren kan samtidig hente flere hos TouchSmart Apps Center.

HP TouchSmart 610, som er rettet mod den private bruger, er på markedet i morgen med en amerikansk pris, der starter ved 900 dollars, mens TouchSmart 9300 er ude i maj med en endnu ukendt pris.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere