Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Surf videre i sommerhuset

TDC tilbyder en mini-bredbåndsløsning til den bærbare eller iPad'en, som er særligt velgnet til feriebrug.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

En opgørelse fra TDC viser, at over 800.000 brugere er online med computeren eller tablet pc'en via mobilt bredbånd. Det er en stigning på 8 pct. i forhold til året før. Stigningen fordeler sig jævnt ud over landet, men især i sommermånederne er der heftig aktivitet i sommerhusområderne. Top tre over storforbrugende sommerhusområder er 1. Skagen, 2. Blåvand og 3. Søndervig.

Sammen med de fortsatte forbedringer af hastighederne på 3G netværket i hele landet, lancerer TDC nu et produkt, der skal gøre det billigere at bruge bredbånd, når man er væk fra hjemmet. Sommerferiefolket skal kunne surfe ufortøvet videre, når de er i sommerhus:

- Hos TDC har vi sammensat et produkt, som er særlig egnet til sæsonbetonet forbrug. Mange danskere bruger kun nettet en gang i mellem, fx når de er i sommerhuset, og der vil de have stor glæde af at kunne læse mails, tjekke nyheder og surfe lidt rundt på internettet, siger vicedirektør Johan Kirstein Brammer, TDC Privat.

- Det er også brugere af de nye mini-computere, Ipads og tablet-pc'er, som netop efterspørger en mini-løsning til det mobile bredbånd.

Sideløbende med udvidelsen af Danmarks største 3G-netværk til også at omfatte sommerhus-Danmark, opgraderer TDC kontinuerligt den mobile bredbåndshastighed i hele landet. I Skagen, Blåvand og Søndervig kan TDC’s netværk lige nu trække op til 15 Mbit og sammenlignet med sidste sommer, er det en væsentlig forbedring for de mobile internetbrugere.

Mobilt Bredbånd Mini giver op til 6 Mbit/s i download og op til 1 Mbit/s i upload. Prisen er 29 kroner om måneden. Oprettelsen koster 199 kroner og skal man bruge selve usb-modemmet, koster det 199 kroner. Modemmet kan bruges i hele Danmark op til 200 MB om måneden. Overskrider man de 200 MB sættes hastigheden ned.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere