Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Tal til danske priser i Sverige, Norge, Finland og Baltikum

Al tale og sms’e i TeliaSoneras net i de nordiske og baltiske lande takseres nu til danske priser. Den nye service kaldes Roam like home og er inkluderet i nye Telia-abonnementer.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Med Roam like home sprænger Telia landets grænser i forhold til mobiltelefoni, og ifølge administrerende direktør Søren Abildgaard skal den nye service være med til at udrydde bekymringer ved brug af mobilen i udlandet.

»Skellet mellem ind- og udland bliver i den grad udvisket med Roam like home. Man skal ikke længere bekymre sig om, hvor mange sms’er man kan tillade sig at sende, eller om det nu også er klogt at ringe hjem og fortælle om sine oplevelser fra Stockholm, Riga eller Oslo. Man kan ganske enkelt bruge sin mobil præcis, som man er vant til i Danmark uden bekymringer om tårnhøje regninger, der venter derhjemme,« siger Søren Abildgaard.

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera-koncernen, som på verdensplan er det syvendestørste teleselskab, og i Europa det femtestørste. Det er denne internationale position, som gør det muligt for Telia at lancere Roam like home:

»At vi er en del af en koncern, der er til stede i så mange lande, giver os nogle fantastiske muligheder for international samkøring. Med Roam like home leverer vi således tale og sms i udlandet til danske priser, når vores kunder er på TeliaSoneras net. Normalt forhandler teleselskaberne roaming-priser med hinanden, og det er denne forhandling, vi undgår, fordi vi har vores eget netværk i en lang række lande,« siger Søren Abildgaard, administrerende direktør, Telia.

Roam like home betyder, at al tale og sms i TeliaSoneras net i de nordiske og baltiske lande trækkes fra de inkluderede minutter og sms’er i kundernes abonnementer 4EVERYTHING Light og 4EVERYTHING Premium. Al forbrug herudover takseres til danske takster.

For at udnytte Roam like home skal man være på TeliaSoneras net. Har man automatisk valg af netværk slået til på mobilen, og er der et TeliaSonera-netværk tilgængeligt, sker det helt automatisk. Har man valg af netværk sat til manuelt valg, skal man selv vælge det rigtige netværk.

For at sikre at du er på et af TeliaSonera-koncernens netværk, kan du tjekke på mobilens display, at der står Telia eller Sweden3G i Sverige, Netcom eller N Com i Norge, Sonera i Finland, EMT i Estland, LMT i Letland og Omnitel i Litauen.

Roam like home er inkluderet i abonnementerne 4EVERYTHING Light og 4EVERYTHING Premium, som er en del af Telias nye produktportefølje.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere