Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Stor lyd til få kroner

Asus Xonar DGX 5.1 og Xonar DSX 7.1 giver stor surround-lyd og har dedikeret hovedtelefonforstærker, men prisen er i den fornuftige ende.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Alle computere kommer med et indbygget lydkort af en slags, og det kan sådan set fint bruges til ting som YouTube-video og uforpligtende musiklytning. Men vil du virkelig have lyd, der kan mærkes i kroppen og trækker dig helt ind i filmen eller spillet, skal der en opgradering til.

Asus er kendt for sine vellydende Xonar-produkter, og nu er producenten klar med to nye lydkort under dette brand. Som navnene indikerer, er der tale om et kort med fem udgange og et med syv.

Lyden genereres af Asus' egen GX 2.5 lydmotor, som er kompatibel med den seneste eax-teknologi og ifølge producenten skal levere en enestående lyd. Der er også dedikeret forstærker til hovedtelefoner med Dolby-teknologi, så også lyden i dine hørebøffer får et mærkbart løft.

Lyden kan positioneres, som brugeren ønsker, og der er tre skræddersyede grundindstillinger at vælge imellem: voice, pro-gaming og exciter mode, som giver kraftig bas.

Xonar DSX 7.1 er optimeret til multimediabrug og kommer med DTS Connect-teknologi, som gør det nemmere at koble lydkortet sammen med hjemmebiografen. Kortet kan levere en opløsning på 192KHz og 24-bit, så man får det fulde udbytte af blu-ray-film. Som i flere af Asus’ andre Xonar-produkter er der også mulighed for skifte operationsforstærkere, så man kan ændre lydens karakter.

Asus Xonar DGX 5.1 og Xonar DSX 7.1 er i butikkerne i starten af april og sælges til ganske fornuftige priser på 299 og 439 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere