Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Fuld hd i Acers nye tablet

Acer Iconia Tab A700 har quad core-processor, nyeste
Android-system og 10,1"-skærm, som viser billeder højeste hd-opløsning.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Den grafiske ydelse på de små tablet-pc’er er røget en tand i vejret, efter Nvidia har gjort det muligt at udstyre dem med firekernede Tegra 3-processorer, som har kraftig grafikchip.

Et fællestræk ved mange af de nye tablets, som kommer på markedet i denne tid, er således skærme med opløsning i fuld hd. Det gælder ikke mindst iPad, der endda overtrumfer de andre med den ultraklare Retina-skærm.

Ønsker du hd i din tablet, er Acers nye Iconia-model dog heller ikke noget dårligt bud. Her får du den højeste hd-opløsning på 1.920×1.200, hvilket svarer til, hvad du kan trække ud af en blu-ray-disk.

Derfor giver det også god mening, at man har udstyret Iconia Tab A700 med en stor 10,1"-WUXGA-skærm, som også skal have bred betragtningsvinkel. Det gør filmkiggeri mere bekvemt, og for at løfte oplevelsen yderligere leveres lyden af Dolby Mobile 3, som også kan sende 5,1-kanals surroundsound ud til dine højttalere.

Derudover rummer Acer Iconia Tab A700 alt, hvad man ellers kan forvente af en moderne tablet – det vil sige to kameraer (bagsidens har 5MP), gps, detection sensors, G-Sensor, E-Compass, L-Sensor, Gyro-meter, usb 2.0, hdmi, microsd, WiFi, 3G, Android 4.0 som styresystem og meget andet.

Acer Iconia Tab A700 er på markedet i juni. Prisen er endnu ikke offentliggjort.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere