Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Knald på lysstyrken og tårnhøj opløsning uden mellemrum

Denne nye laserprojektor banker lumen-tallene helt op og leverer billeder i den høje 4K-opløsning. Så kan alle i mødelokalet følge med.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

En af sommerens spændende projektornyheder er denne laserprojektor fra Canon. XEED 4K6021Z leveres med den ultrahøje 4K-opløsning og meget høj lysstyrke. Den er rettet mod professionelt brug på udstillinger og i større mødelokaler. Og med lysstyrken på 6000 lumen kan alle vist følge med i den seneste salgspræsentation.

Ved hjælp af Canons reflekterende LCOS-panelteknologi opnås et meget højt blændeforhold med stort set ingen mellemrum mellem pixlerne, hvilket skaber fine, detaljerede billeder uden gittereffekt, lover producenten. Det skulle gøre særlig gavn ved projektioner i museer og andre kreative installationer. Takket være to Display Porte, som dækker hele sRGB-farverummet, forbedres synsoplevelsen.

God til undervisning og designcentre

Den høje opløsning sikrer klare og tydelige billeder samt skarp tekst, hvilket er særlig ideelt på højere læreanstalter, i designcentre og medicinske institutter. Hvis billedet skal optimeres yderligere, kan den enkle tapmontering udnyttes til at montere et af syv udskiftelige Canon-objektiver, herunder det nye RS-SL07RST 4K standard-zoomobjektiv, der sørger for minimal forvrængning. Det nye objektiv har 1,76x motoriseret zoom og +/- 73 procent lodret lens-shift.

XEED 4K6021Z har flere tilslutningsmuligheder, herunder de to nævnte Display Porte samt HDMI og understøttelse af HDR. Laserlyskilden klarer op til 40.000 timers vedligeholdelsesfri betjening, og det er ifølge Canon nemt at komme til luftfiltret, selv når projektoren er monteret. Der er fem års garanti samt gratis "next day"-låneservice, hvis der skulle opstå en fejl med projektoren. Der er endnu ikke oplyst nogen pris på nyheden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere