Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Corona-sikker telefon med bakteridræbende teknologi

Poly Rove er den første telefonløsning, der er udstyret med Microban’s anti-mikrobielle beskyttelse, som aktivt bekæmper væksten bakterier.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Microban er en af de globale førende virksomheder inden for antimikrobiel teknologi. Poly, som er blandt de førende på markedet for trådløse telefonsystemer, har taget teknologien til sig, for at gøre deres nye produkter immune over for bakterier.

Poly Rove-familien, inklusive Poly Rove 30 og Poly Rove 40-telefonerne, leveres med Microbans teknologi, så de får en 99 procent renere overflade.

Da varehuse og arbejdspladser med vagtskifte rundt om i verden fortsætter med at åbne, hjælper denne teknologi ikke kun aktivt med at bekæmpe væksten af produktskadelige bakterier, den tilbyder også antimikrobiel beskyttelse uden at påvirke udseendet, funktionerne eller holdbarheden af udstyret.

Den antimikrobielle teknologi bliver integreret under fremstillingen, hvilket hæmmer væksten af bakterier og bakterier i hele enhedens levetid. Det giver et omfattende forsvar mod bakterier på Poly Rove-telefoner integreret med Microban på arbejdspladser med meget kontakt.

Holder til et hektisk arbejdsliv

Rove-enhederne kan tages med på farten, selv i de største bygninger, og kan opskaleres til at understøtte op til 1.000 håndsæt. En IP65-klassificering garantere at de er støv- og vandtætte, så de kan blive brugt i brancher såsom sundhedspleje, produktion og detailhandel, hvor medarbejderne ofte deler telefonhåndsæt i løbet af dagen.

Med en Poly Rove R8 DECT repeater opretholder man DECT-kryptering uden at gå på kompromis med sikkerheden, når medarbejdene har brug for at bevæge sig rundt og tale på et større område.

Poly Rove-telefonsystemer byder på HD-voice og forbedret reduktion af baggrundsstøj for at give klar lyd ved opkald. Programmerbare taster og et stort display sikrer enkel navigation.

Til problemfri styring af enhederne leverer Polys cloud-baserede administrationssoftware en sikker, central portal, der kan hjælpe it-fagfolk til at opsætte, implementere og administrere enheder overalt. Administrationsløsningen er tilgængelig via udvalgte leverandører (nogle services sælges separat).

Se priser og mere info på Poly Rove 30 og Poly Rove 40 her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere