Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Få en vildere filmoplevelse med ny lightstrip fra Philips Hue

En række nye Philips Hue produkter er netop præsenteret. Den nye Hue Play gradient lightstrip giver dig vildere spil- og filmoplevelser, mens friske Filament-pærer og de nye Philips Hue Iris limited edition giver stemning til efterårshyggen.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Årets IFA-messe er mere eller mindre reduceret til en række online-begivenheder. I går var det så Signifys tur til at løfte sløret for efterårets nyheder fra Philips Hue.

Stjernen i det nye line-up er Hue Play gradient lightstrip, Signifys nyeste LED strip, der med producentens egne ord "tager din underholdningsoplevelse til nye højder".

I stedet for en enkelt farve, kan den nye LED strip generere flere farver på en gang og bIende dem sammen. Play gradient lightstrip er lavet til at sættes fast bag på fjernsyn, der er 55 tommer eller større, og dermed er det lidt en slags "gør det selv ambient light".

Lyskæden skabet en baggrund af dynamisk lys. Ved at kombinere light strippen med Philips Hue Play HDMI Sync Box eller Philips Hue Sync appen og farvede Philips Hue pærer synkroniseres lyset med film, spil eller musik.

Nyt spin på et klassisk design

Den ikoniske Philips Hue Iris bliver relanceret med “richer colors”, bedre mulighed for at dæmpe lyset, bedre lysstyrke (op til 570 lumen), stofledning og Bluetooth. Udover standard versionerne i sort og hvid, kommer Philips Hue Iris også i limited edition farver i Europa: guld, rosé, sølv og kobber.

Større Filament-pærer

Efter sidste års lancering af Philips Hue Filament-pærer, har der været stor efterspørgsel på flere størrelser. Derfor introduceres to nye varianter: White Filament G125, en større globeformet pære og White Filament ST27 en større Edison-formet pære.

Philips Hue Ensis i sort

Efter succesen med Philips Hue Ensis pendlen i hvid, introducerer Signify nu Philips Hue White and color ambiance Ensis pendlen i sort. En oplagt lampe til spisestuen eller kontoret. Ensis lyser både op og ned takket være de to integrerede LED strips, som giver mulighed for at skabe den perfekte stemning under middagen eller skabe et funktionelt og godt arbejdsmiljø på dit hjemmekontor.

Flere pærer

Derudover lanceres Philips Hue White Luster E14, der passer i mindre lamper. Pæren kan dæmpes, har Bluetooth indbygget og kan kobles på dit eksisterende smart home set-up via en Hue Bridge (hub). Sidst men ikke mindst er de klassiske Philips Hue kerte pærer blevet opdateret med Bluetooth i både White ambiance og White and color ambiance.

Tilgængelighed og vejledende priser:

• Philips Hue Play gradient lightstrip (6. oktober)
o 55-tommer (passer til fjernsyn i str. 55 til 60 tommer) –1.349 kroner
o 65-tommer (passer til fjernsyn i str. 65 til 70 tommer) – 1.499 kroner
o 75-tommer (passer til fjernsyn i str. 75 til 85 tommer) – 1.729 kroner

• Philips Hue Filament White G125 og ST72 (29. september)
o G125 299 DKK
o ST72 269 DKK

• Philips Hue Iris standard udgave (fra 6. oktober) 749 kroner

• Philips Hue Iris limited edition (fra 6. oktober) 899 kroner

• Philips Hue White and color ambiance Ensis pendel i sort (fra 20. oktober) 2999 kroner

• Philips Hue White luster E14 pære (fra 29. september)
o 149 kroner (1 stk)
o 229 kroner (2 stk)

• Philips Hue White ambiance kerte pære med Bluetooth (fra 7. september)
o 229 kroner (1 stk)
o 339 kroner (2 stk)

• Philips Hue White and color ambiance kerte pære E14 med Bluetooth (fra 7. september)
o 449 kroner (1 stk)
o 749 kroner (2 stk)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere