Outsourcingvirksomhed femdobler bemandingen

Kring Technologies med stifter Martin Kring i spidsen vokser både herhjemme og i de lande, hvor selskabet laver softwareudvikling for kunder. Alene i år er medarbejderantallet femdoblet i Danmark. Og der mangler stadig flere folk.

Outsourcingvirksomheden Kring Technologies fortsætter oprustningen på medarbejdersiden såvel herhjemme som i henholdvis Indien og Ukraine, hvor selskabet tilbyder softwareudvikling inden for en lang række programtyper.

Desuden har man for nylig åbnet kontor i Norge og ansat direktør Hans Henrik Holven til at varetage forretningen der.

Selskabet er vokset fra i 2004 at have 65 ansatte, heraf fire i Danmark, til nu at have 160 ansatte, heraf 20 herhjemme.

Outsourcing skaber job

Og der er stadig bud efter mindst seks-syv nye danske ansatte.

Derfor mener direktør Mikael Munck, at det er helt forfejlet at tale om, at outsourcing koster danske arbejdspladser.

- Allerede næste år håber vi at være 40 mand i Danmark, siger han.

Selskabet benytter en model, hvor der altid er en skandinavisk projektleder tilknyttet en arbejdsgruppe i udlandet.

Kring vil altså også skulle ansætte en hel del nye softwareudviklere i henholdsvis Indien og Ukraine, hvor der efterhånden bliver rift om de bedste folk.

Fuldtidsdanskere i Indien og Ukraine

Derfor har man nedsat HR-afdelinger i Indien og Ukraine, hvor to fuldtidsansatte danskere udelukkende bruger tiden på at finde frem til de gode hoveder, forklarer medstifter Martin Kring.

Kring har ikke mindst kastet sig over .NET-opgaver, som rigtig mange danske virksomheder i disse år har brug for softwareapplikationer til.

Men man bevæger sig længere og længere ind andre kritiske forretningsapplikationer som Oracle, SAP og IBM-produkter.

- Det er også derfor, vi skal have en vis volumen, for vi vil være heldækkende på applikationsudvikling – uanset platform, siger direktøren.

Overtog Developmate

I sommer overtog Kring Technologies kunder og ansatte i selskabet Developmate og dermed en række ansatte i henholdsvis Danmark og Ukraine.

Dermed fik man også ansat den erfarne udlandsdansker Jens Brinksten, som i over 15 år har arbejdet i Østeuropa som landechef for en række internationale virksomheder, herunder som landedirektør for Ernst & Young.

- Der vil i de kommende år i stigende grad være fokus på leverancemodellerne i sourcing-opgaver - ikke kun prisen. Mange CTO'er og CIO'er vil spørge, om det hænger sammen med resten af virksomhedens strategi, siger Mikael Munck.

Til trods for, at de to gerne taler om Krings vækst på medarbejdersiden, holdes økonomien langt tættere på kroppen, indtil året er overstået.

Men selv om Mikael Munck ikke kan lokkes til at udlevere et estimeret omsætningstal, lover han overskud i indeværende år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere