Outsourcingvirksomhed femdobler bemandingen

Kring Technologies med stifter Martin Kring i spidsen vokser både herhjemme og i de lande, hvor selskabet laver softwareudvikling for kunder. Alene i år er medarbejderantallet femdoblet i Danmark. Og der mangler stadig flere folk.

Outsourcingvirksomheden Kring Technologies fortsætter oprustningen på medarbejdersiden såvel herhjemme som i henholdvis Indien og Ukraine, hvor selskabet tilbyder softwareudvikling inden for en lang række programtyper.

Desuden har man for nylig åbnet kontor i Norge og ansat direktør Hans Henrik Holven til at varetage forretningen der.

Selskabet er vokset fra i 2004 at have 65 ansatte, heraf fire i Danmark, til nu at have 160 ansatte, heraf 20 herhjemme.

Outsourcing skaber job

Og der er stadig bud efter mindst seks-syv nye danske ansatte.

Derfor mener direktør Mikael Munck, at det er helt forfejlet at tale om, at outsourcing koster danske arbejdspladser.

- Allerede næste år håber vi at være 40 mand i Danmark, siger han.

Selskabet benytter en model, hvor der altid er en skandinavisk projektleder tilknyttet en arbejdsgruppe i udlandet.

Kring vil altså også skulle ansætte en hel del nye softwareudviklere i henholdsvis Indien og Ukraine, hvor der efterhånden bliver rift om de bedste folk.

Fuldtidsdanskere i Indien og Ukraine

Derfor har man nedsat HR-afdelinger i Indien og Ukraine, hvor to fuldtidsansatte danskere udelukkende bruger tiden på at finde frem til de gode hoveder, forklarer medstifter Martin Kring.

Kring har ikke mindst kastet sig over .NET-opgaver, som rigtig mange danske virksomheder i disse år har brug for softwareapplikationer til.

Men man bevæger sig længere og længere ind andre kritiske forretningsapplikationer som Oracle, SAP og IBM-produkter.

- Det er også derfor, vi skal have en vis volumen, for vi vil være heldækkende på applikationsudvikling – uanset platform, siger direktøren.

Overtog Developmate

I sommer overtog Kring Technologies kunder og ansatte i selskabet Developmate og dermed en række ansatte i henholdsvis Danmark og Ukraine.

Dermed fik man også ansat den erfarne udlandsdansker Jens Brinksten, som i over 15 år har arbejdet i Østeuropa som landechef for en række internationale virksomheder, herunder som landedirektør for Ernst & Young.

- Der vil i de kommende år i stigende grad være fokus på leverancemodellerne i sourcing-opgaver - ikke kun prisen. Mange CTO'er og CIO'er vil spørge, om det hænger sammen med resten af virksomhedens strategi, siger Mikael Munck.

Til trods for, at de to gerne taler om Krings vækst på medarbejdersiden, holdes økonomien langt tættere på kroppen, indtil året er overstået.

Men selv om Mikael Munck ikke kan lokkes til at udlevere et estimeret omsætningstal, lover han overskud i indeværende år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere