Det gik du glip af i sommer

Kæmpe test af GPS’er, bærbare computere og mobilt tv. Samt massevis af anmeldelser, tips og tricks. PC World har ikke holdt sommerferie – se her hvad du er gået glip af!

Måske har du forladt den trygge plads foran computeren og begivet dig på sommerferie uden din internetforbindelse.

Derfor kan du være gået glip af massevis af test, anmeldelser, tips og tricks. PC World har nemlig ikke holdt sommerferie i juli, og derfor har vi samlet det bedste til dig, så du hurtigt kan få et overblik over de mange historier.

Hvis du kom på afveje på bilferien, skulle du nok have læst vores test af GPS’er. Vi har taget pulsen på seks af de mest interessante. For hvordan er brugervenligheden egentlig i de nye enheder? Læs testen inden du svinger dankortet.

Står du og skal udskifte den bærbare, er det en god idé at kigge efter nogle af de nye modeller baseret på Intels nye Santa Rosa-platform. De er både hurtigere og har længere batterilevetid end tidligere modeller. Vi har testet fem potente bærbare computere til under 13.000 kroner. Læs her hvad du skal købe.

Det store gennembrud for mobilt tv er lige om hjørnet, og der er mange måder at modtage signalerne på. PC World har derfor testet tre former for tv på mobilen. Hvad er godt, og hvad er skidt? Få svaret her.

Få en oversigt over alle vores test her.

Anmeldelser
Skal du have ny printer? Skal det være en billig en af slagsen med masser af funktioner, eller skal det være en hurtig farvelaser? Vi har haft fingrene i Lexmark X4550 og Dell 1320c, læs vores dom over printerne her og her.

Overvejer du at købe en smartphone, så læs anmeldelsen af Sony Ericssons P1i, som PC World har snakket løs i gennem sommeren. Læs om den her.

Skal computer-klodsen derhjemme skiftes ud så kig på Shuttle XPC mini X 100 eller HP Pavilion Slimline s3020.sc, de skiller sig designmæssigt ud fra almindelige pc’ere. Læs anmeldelserne her og her.

Få en oversigt over alle vores anmeldelser her.

Tips og tricks
Bekæmp spyware med Ad-Aware , som du gratis kan hente og installere for at gå i krig mod uønskede programmer.

Glemte du sommerfesten? Eller bryllupsdagen? Hent EZ Note, der husker dig på aftaler, møder, mærkedage og alt andet, du vil huskes på.

De skal bruges hele tiden, de pokkers kodeord. Og det er ikke nemt at finde på et, der er svært for andre at gennemskue og samtidig let at huske. For eksempel vil 54_ju9d8py9_88 sandsynligvis tage noget tid at lære udenad! Find her nogle tips til, hvordan du laver et godt kodeord.

Blev sommerbillederne ikke helt som håbet? Få mere ud af dit digitalkamera her, hvor du kan se videoklip med tips til at tage bedre billeder.

Få en oversigt over alle vores tips og tricks her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere