Headset uden hattehår

Danske Steelseries har brudt med det strengt traditionelle design inden for headsets og leverer lyd til computerspillere med interesse for frisuren.

Headset uden hattehår

Strengt taget er det ikke lyden, der kommer i første række, hvis man vælger at hive Steelseries seneste headset ned fra hylden i butikken.

Det handler i lige så høj grad om, hvordan man ser ud, mens man har headsettet på, og ikke mindst hvordan man ser ud bagefter.

Siberia Neckband har ikke en bøjle om hovedet, men i stedet er kortere bøjle der går bag om brugerens nakke og dermed ikke øver vold mod frisuren. Når bøfferne første gang skal svinges på plads om ørene, er det en lidt uvant fornøjelse. Det føles ikke, som om de bliver siddende på plads. Men det gør de.

I hvert fald et stykke tid. Når bøfferne har siddet om ørene et stykke tid, har de en tendens til at glide en smule ned. Men ikke i en sådan grad at det er til gene, for det er nemt lige at rette dem til med en hurtig bevægelse.

Bøfferne sidder rart om ørene, og polstringen er blød, men luftig så varme ikke er et problem. Der slipper en anelse lyd ud til omgivelserne, men ikke i en grad så det generer - medmindre lydstyrken alligevel er oppe på et sundhedsfarligt niveau.

Mørke lyde og skjult mikrofon

Lyden i Siberia Neckband er rettet primært mod computerspillere og ikke Hifi-entusiaster. Der er derfor lagt meget vægt på bassen, der får lov at være dominerende i lydbilledet.

Dermed levnes der mindre plads til mellemtone og diskant, der har en tendens til at drukne en smule. Men for et headset i denne prisklasse er lyden helt til at leve med også til musik.

Steelseries har bibeholdt en rigtig god detalje fra sine tidligere Headsets. Mikrofonen kan gemmes væk i den venstre ørebøf, så man ikke ligner en komplet nørd, når der blot skal høres musik.

Praktisk forlængerkabel

Kvaliteten af mikrofonen er, som den skal være og egner sig lige fint til at skrige af sine medspillere i et slag Counter Strike som en søndagssamtale med fætter Bertil i USA over Skype.

Headsettet ledsages af forlængerkabel, hvis nu mikrofon- og hovedtelefonstikkene befinder sig helt omme bag computeren, med indbygget volumenkontrol. Der medfølger desuden mellemstik, hvis man har lyst til at benytte headsettet med en Xbox 360.

Siberia Neckband er et fornuftigt headset til prisen. Men det med at stroppen går bag om nakken kan kræve lidt tilvænning – også fra omgivelserne. For nok får man ikke hattehår længere - til gengæld ligner man en statist fra en Star Wars film.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere