Ny monster-pc fra Dell er billigere og bedre

PC World var med i London, da Dell og producentens partnere i samlet flok gik i flæsket på spilkonsollerne. Frontløberen er en ny desktop-pc i den luksuriøse XPS-serie, som skal gøre computeren til den ypperste spilplatform. Se den lækre maskine her.

Ny monster-pc fra Dell er billigere og bedre

LONDON: Pc’en har som bekendt oplevet konsollerne komme først snigende, sidenhen stormende frem for senere at underlægge sig en anselig bid af spilmarkedet.

Men hvis det står til Dell, er pc’en stadigvæk den ypperste platform at spille på.

Spilkonsoller såsom Sonys PlayStation 3 kan ganske vist håndtere en almindelig HD-opløsning, men med de største monitors er der dømt fest i opløsninger så høje som 2.560 x 1.600 pixel, hvilket svarer til en pc-monitor på 30 tommer. Til sammenligning er der her tale om fire megapixel, hvor spilkonsollerne må begrænse sig til at fremvise maksimalt to. Sagt på en anden måde er den ultimative visuelle fest stadigvæk forbeholdt pc’en.

Det kræver naturligvis grafikhestekræfter at betvinge så hæsblæsende opløsninger, men med Dells seneste produktlanceringer i XPS-serien er der lagt op til, at solide gaming-maskiner ikke behøver koste en formue.

XPS – nu også mainstream-gaming

Med XPS 630 prøver Dell for første gang at gøre XPS-brandet attraktivt for den mere almindelige pc-gamer, for ambitionen har været at fremstille en både kraftig og skalerbar maskine til en relativt set lav pris.

Hemmeligheden er brugen af ”value-for-money”-komponenter – eksempelvis GeForce 8800 GT – som leverer en flot ydeevne, uden at tegnebogen lider et knæk. Til gengæld må du undvære Dells særlige H2C-kølingssystem, som indtil videre kun fås i de mest pebrede XPS-modeller.

Dells designerkabinet er udført i børstet aluminium, som med spilfølsomme lysdioder placeret på forsiden nok skal appellere til entusiasterne. XPS 630 måler 19,9 centimeter i bredden, 49,1 centimeter i højden og 56 centimeter i dybden.

Samtidig er XPS 630 den første pc fra Dell til at understøtte ESA – Enthusiast System Architecture. ESA er opfundet af Nvidia og tillader pc’ens komponenter at kommunikere internt for derved at mindske støj- og varmeudledning samt strømforbrug.

Her på PC World ser vi frem til at kigge nærmere på den dugfriske XPS’er, men indtil da kan du samle appetit i galleriet. Du finder det lige her.

Kan købes nu

Den billigst mulige konfiguration koster i skrivende stund 8.890 kroner inklusive fragt og serviceaftale, men for 10.190 kroner får du en mere kompetent desktopkriger med både quadcoreprocessor og to Nvidia 8800GT-grafikkort i SLI-modus.

Du kan læse mere om XPS 630, der skulle kunne købes allerede nu, hos Dell.

Galleri: Flere billeder af XPS 630




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere