Torsdagstippet: Supernem online planlægning

Skal du arrangere en gensynsfest for din gamle gymnasieklasse, kan det være et stort arbejde at finde den dato, hvor flest kan deltage. Medmindre du bruger webtjenesten Doodle, der gør det nemt at planlægge gensynsfester, møder, biografture og alle mulige andre arrangementer. Se her hvordan.

Du kender sikkert godt problemet: I er nogle stykker, der skal afholde et arrangement, og det er besværligt at finde ud af, hvilken dato alle kan.

I sådanne situationer er telefonopkald bøvlede, tidskrævende og kan blive en dyr fornøjelse. Sms'er på kryds og tværs er ikke meget bedre, og mails kan måske bruges - i mangel af bedre.

Men du kan faktisk slippe for den besværlige kommunikation ved at benytte Doodle, der er en online mødeplanlægger.

Ved hjælp af Doodle bliver det nemlig en hel del nemmere at planlægge næste møde, spilaften med vennerne, reunion med gymnasieklassen og så videre.

Send linket
Man kan både bruge Doodle til at finde ud af, hvornår man for eksempel skal i biografen, og til at finde ud af hvilken film man skal se.

Det fungerer helt enkelt ved, at man opretter en afstemning, som man får et link til.

Det link sender man til alle de involverede personer, der derefter kan gå ind på websiden og stemme.

Det er så muligt at følge med i afstemningen løbende. På den måde får man nemt et overblik over, hvilken dato alle (eller de fleste) kan.

Har du oprettet en afstemning, får du et link, så du kan ændre i afstemningen eller slette den. Ligeledes kan du frivilligt opgive din mailadresse og dermed få en mail, hver gang en person har stemt.

Doodle er på dansk, og du kan prøve webtjenesten her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Vælg den rigtige løsning til produktion af forretningsdokumenter
ERP-løsninger er fremragende til at give overblik og holde rede på forretningskritiske data – men omvendt notorisk ufleksible og svære at anvende til udformning og tilpasning af rapporter og forretningsdokumenter. I denne hvidbog kan du læse en grundig gennemgang af fordele og ulemper ved de tre dominerende løsninger på markedet, der bygger bro mellem ERP og dokumenthåndtering.