Artikel top billede

Xbox 360 Natal vil koste under 500 kroner

Microsoft går efter impulsmarkedet, når de lancerer Natal til Xbox 360 om en år.

Om præcis et år vil der stå fem millioner eksemplarer af Microsofts Natal til Xbox 360 i forretningerne.

Det siger unavngivne kilder til britiske MCV der skriver om spilindustrien. Microsofts strategi er at lancere Natal op til julesalget 2010. Der skal være fem millioner enheder klar ved lanceringen. De vil blive solgt både sammen med Xbox 360 og seperat. Prisen for Natal kommer helt ned på 30-50 pund. Det er 300-400 kroner. Microsoft går bevidst efter markedet for impulskøb. Dermed skal prisen holdes under 500 kroner.

Natal har potentialet til at revolutionere spilindustrien. Det er essentielt et kamera der aflæser ens bevægelser, så man både kan styre uden controller og blive placeret i spilverdenen. Natal er Microsofts forsøg på at forlænge Xbox 360 levetid. Til næste år er vi fem år inde i konsollens cyklus, og selv om det er lang tid, så viser Nintendos succes med Wii, at det store publikum betragter forældet grafik som 'godt nok'.

Der vil være 14 spil klar ved launch. De fleste af dem er formentlig inhouse titler fra Microsoft. Det vil sige fra udviklere som Rare og Peter Molyneux's Lionhead. Store studier som Activision, Bethesda, Capcom, Disney, EA, Konami, MTV, Namco Bandai, Sega, Square Enix, THQ og Ubisoft har alle lovet at udvikle spil til Natal.

 

Få overblikket med ComONs nyhedsbrev. Tilmeld dig her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere