Fullrate indtager Århus og Aalborg

Inden sommerferien forventer bredbåndsselskabet at dække to ud af tre husstande i Danmark. Men allerede i dag får cirka 200.000 husstande i Aalborg og Århus adgang til bredbånd via Fullrate.

Rygterne har svirret i et par uger, men nu er der kommet kød på rygterne. Fullrate sigter mod provinsen.

Fra i dag kan 200.000 husstande i Aalborg og Århus få adgang til telefoni og internet via Fullrate.

Hvis du vil vide, om du er en af de heldige, kan du bruge søgefunktionen på Fullrate.dk. For på trods af den landsdækkende strategi, så satser Fullrate generelt på tætbefolkede områder. Det vil med direktør Stig Mykens ord betyde, at byer med mere end 12.000 indbyggere kan se frem til Fullrate.

Når nettet i løbet af foråret bliver udbygget, forventer Fullrate, at to ud af tre husstande i Danmark er dækket ind.

Fullrate har opnået hurtig succes i Københavnsområdet på grund af kombinationen mellem store båndbredder og lave priser. Den kombination har 10.000 indtil videre takket ja til. I København har omkring halvdelen af kunderne valgt en forbindelse på 2 Mbit/s. Den anden halvdel har valgt 10 eller 20 Mbit. Prisen i Jylland forbliver den samme.

»Vi ønsker ikke at diskriminere nogle kunder ved at markedsføre forskellige priser for de samme ydelser baseret på bopæl, alder eller andre kriterier, sådan som andre udbydere gør. Alle, der er inden for rækkevidde af vores net, får vores ydelser tilbudt på de samme betingelser og til de samme lave priser,« siger administrerende direktør Stig Myken.
Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digitaliseringsledelse 2.0

Anvendelsen af digital teknologi i virksomheder er under en radikal transformation. Det kan du få fuld indsigt i på denne unikke konference hvor vi sætter fuldt fokus på den afgørende digitaliseringsledelse.

18. december 2018 | Læs mere


ESDH / ECM - Optimal og effektiv data- og dokumenthåndtering

Med ECM kan indsamle, tilgå og styre informationer på tværs af virksomhedens systemer. Du får overblikket over alt fra dokumenter, video- og lydfiler til mails og andet indhold gennem hele livscyklussen. Få inspiration til din egen ECM-løsning, til hvordan du sikrer høj datakvalitet på tværs i organisationen og hvordan du tænker ESDH/ECM ind i hele den digitale arbejdsplads.

23. januar 2019 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

24. januar 2019 | Læs mere

Premium
Kendt dansk dataekspert får nyt job: Skal transformere den digitale forvaltning og forske i machine learning
Interview: Hanne Marie Motzfeldt forlader sin stilling ved Aarhus Universitet til fordel for Københavns Universitet. "Jeg er for alvor blevet tiltrukket af, at Københavns Universitet har etableret en digital hub. Det er en kæmpe satsning, der skal samle alle kræfter fra Københavns ekstremt stærke forskningsmiljø," lyder det.
Computerworld
Gratis wifi på vej i 15 danske byer: Disse danske byer bliver del af europæisk wifi-initiativ
Femten danske byer er blevet udvalgt til at deltage i et EU-initiativ, der betyder, at borger og turister i byerne i løbet af de kommende år vil få adgang til gratis wifi.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
6 gode råd til et succesfuldt virtuelt møde
Den traditionelle måde at tænke arbejdsplads på er under forandring. Nye teknologier skyder frem og gør hverdagen nemmere og mere dynamisk. Eksempelvis er mængden af fjernarbejdspladser steget med 115% de seneste 10 år, og det stiller krav til måden at holde møder på. Med et virtuelt møderum kan møder faciliteres online, og alle parter sparer tid fordi det er mere fleksibelt og ikke betinget af at alle møder op fysisk. I dette whitepaper kigger vi på hvad der skal til for at mestre denne disciplin og giver dig 6 gode råd.