Fullrate indtager Århus og Aalborg

Inden sommerferien forventer bredbåndsselskabet at dække to ud af tre husstande i Danmark. Men allerede i dag får cirka 200.000 husstande i Aalborg og Århus adgang til bredbånd via Fullrate.

Rygterne har svirret i et par uger, men nu er der kommet kød på rygterne. Fullrate sigter mod provinsen.

Fra i dag kan 200.000 husstande i Aalborg og Århus få adgang til telefoni og internet via Fullrate.

Hvis du vil vide, om du er en af de heldige, kan du bruge søgefunktionen på Fullrate.dk. For på trods af den landsdækkende strategi, så satser Fullrate generelt på tætbefolkede områder. Det vil med direktør Stig Mykens ord betyde, at byer med mere end 12.000 indbyggere kan se frem til Fullrate.

Når nettet i løbet af foråret bliver udbygget, forventer Fullrate, at to ud af tre husstande i Danmark er dækket ind.

Fullrate har opnået hurtig succes i Københavnsområdet på grund af kombinationen mellem store båndbredder og lave priser. Den kombination har 10.000 indtil videre takket ja til. I København har omkring halvdelen af kunderne valgt en forbindelse på 2 Mbit/s. Den anden halvdel har valgt 10 eller 20 Mbit. Prisen i Jylland forbliver den samme.

»Vi ønsker ikke at diskriminere nogle kunder ved at markedsføre forskellige priser for de samme ydelser baseret på bopæl, alder eller andre kriterier, sådan som andre udbydere gør. Alle, der er inden for rækkevidde af vores net, får vores ydelser tilbudt på de samme betingelser og til de samme lave priser,« siger administrerende direktør Stig Myken.
Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan sikrer du dine data og brugere på DNS-niveau - uden at installere hard- eller software

Det kan koste dyrt at blive ramt af malware eller lignende og det gælder derfor om at være på forkant og i kontrol. Hør mere om, hvordan effektive cloud løsninger gør det muligt at beskytte både brugere og data på en nem og simpel måde.

21. maj 2019 | Læs mere


Få styr på dine kontrakter - også i årene efter de er blevet underskrevet

I en verden fyldt med kontrakter og aftaler er det afgørende, at du har styr på håndteringen af din organisations kontrakter - både de nye og de eksisterende. På dette seminar gennemgår vi nogle af de største risici og hvordan du minimerer dem. Der er mange penge at spare. Og stor mulighed for kraftig effektivisering.

23. maj 2019 | Læs mere


CXO roundtable: Sæt strategisk it-sikkerhed på dagsordenen

Eksklusivt roundtable: Hør hvordan DSBs Chief Information Security Officer arbejder med fremtidens it-trusler og strategisk it-sikkerhed - og vær med til at sætte fokus på strategisk it-sikkerhed, incident response, beredskabsplaner og business continuity blandt en udvalgt gruppe af digitale ledere fra danske virksomheder.

24. maj 2019 | Læs mere


Premium
Er Huawei truet på livet? Her er konsekvenserne af Google-forbud og amerikansk modstand
ComputerViews: Huawei indkasserer flere voldsomme bredsider fra blandt andre den amerikanske stat og Google. Den kinesiske tech-gigant er dog ikke sendt til tælling - endnu. Se her, hvad der kan komme til at ske.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
Danske Joachim Ærtebjerg er med i toppen som CTO for Intel i EMEA - hør hans bud på it-udviklingen efter 25 år hos processor-giganten
Tech fra Toppen: Danske Joachim Ærtebjerg har arbejdet for Intel siden de lancerede Pentium-processoren i midten af 90´erne. I dag er han CTO for EMEA-området - og giver her sit bud på it-udviklingen.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Sådan påvirker Virtual Cloud Network den totale økonomi
Når virksomheder og organisationer prioriterer initiativer, der omhandler digital transformation, så oplever mange at legacy netværk arkitektur holder dem tilbage. For at støtte nye forretningsmodeller, cloudtilpasning og en eksplosion i connected devices gør, at moderne netværk skal supportere interoperabilitet på tværs af datacentre, multiple clouds, branch lokationer og edge devices. Med et Virtual Cloud Network baseret på NSX teknologi, så sigter VMWare mod at adressere disse problemer, ved at give organisationer mulighed for at geare en software til at connecte, operere og sikre end-to-end arkitektur, som supporterer applikationer uanset hvor de befinder sig.