123Hjemmeside tjener penge på udenlandseventyr

Næsten halvdelen af de nye kunder er udenlandske.

Det har indtil videre vist sig som den rigtige beslutning for 123Hjemmeside at søge udlandet.

Det danske firma, der sælger gør-det-selv hjemmesider til private kunder og små erhvervsdrivende, har offentliggjort sit seneste årsregnskab, der viser en vækst på 13 procent i omsætningen og en fordobling af årets resultat til 2,6 millioner kroner.

Overskuddet kommer ikke mindst fra udenlandseventyret i blandt andet Norge, Sverige og Finland. Firmaet håber nu på yderligere vækst i kølvandet på udvidelsen til flere europæiske markeder, som ComON beskrev i sidste måned i artiklen: Google Adwords, Amazon og dansk ydmyghed sender 123hjemmeside ud i Europa. Nemlig Frankrig, Spanien, Italien og Finland.
35 procent af omsætningen kommer fra udlandet, og 44 procent af kundetilgangen kommer også uden for Danmark.

Internationaliseringen er forholdsvis nem, fordi firmaet kan håndtere de fleste lande fra København, og altså ikke behøver at etablere nationale salgskontorer. Meget af salgsarbejdet foregår via reklamer på Google Adwords.

”Den væsentligste gevinst ved at være til stede på flere markeder er, at vi via flere og større salgskanaler kan nå endnu flere kunder. Vores internationale ekspansion har vist sig som en solid vækst-driver. Her spiller vores kompetencer inden for bl.a. oversættelser, lokale domæner og lokale betalingsmidler en central rolle,” siger Morten Elk, adm. direktør, 123hjemmeside.

123hjemmeside har i dag omkring 45.000 betalende abonnenter. En stor del af dem kom til, da TDC i 2009 lukkede sin hjemmesidetjeneste for private og sendte kunderne i armene på 123Hjemmeside.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere