Verdenspremiere på Half-Life 2 i dag

En simultan verdenspremiere på Half-Life 2 løb af stablen ved midnat amerikansk tid - eller klokken 9 dansk tid.

I dag er dagen computerspillere over hele verden har set frem til i årevis - dagen for lanceringen af Half-Life 2. En simultan verdenspremiere er netop løbet af stablen. Det skete ved midnat amerikansk tid eller klokken 9 i Danmark.

Mange har været i tvivl om spillets nøjagtige lanceringstidspunkt, og rygterne har peget på en lancering både den 14. og den 17. november.

Især opstod der forvirring, da amerikanske Best Buy i weekenden startede salg af spillet, men fakta er, at selv de som i weekenden stod med en købt og legalt betalt kopi af spillet i hånden, ikke havde adgang til at bruge det før alle andre.

Det samme gælder fans, som allerede ved udgangen af august kunne downloade krypterede filer til Half-Life 2 via Steam, men også de måtte vente til spilaktiveringen i dag.

Lige nu tester de første spilfans spillet, men mange oplever måske vanskeligheder med at køre spillet, der stiller høje systemkrav.

Der er dog en del man selv kan gøre for at klargøre computeren. Man bør fjerne programmer man ikke bruger, sikre sig at computeren ikke er virusinficeret, fjerne cookies og spyware, opdatere driverne og rense harddisken. Endvidere vil en finjustering af grafikkortet give en bedre spiloplevelse.

Ifølge en anmeldelse fra PC Gamers har spilfans god grund til at glæde sig. De har testet spillet, og giver det anmeldelseskarakteren 96 pct. Half-Life 2 koster 369 kroner i Danmark.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.