Pløk for penge

Danskere bag ny tilgang til eSport. Tjen penge på at pløkke fjender i Counter Strike.

Hvis adrenalinsuset fra susende kugler og lurende bagholdsangreb ikke er spænding nok, så har to unge danskere løsningen. De har startet Fragsters.com, hvor man kan sætte sine skillinger på højkant inden man spiller Counter strike.

”Vi har hele tiden følt at der manglede en mulighed for de spillere, som gerne vil have tilført ekstra spænding til online spillene og derfor har vi nu gjort det muligt at spille om penge imod andre spillere”, siger Allan Jørgensen indehaver af Fragsters.com.

Portalen tilbyder denne form for spil til de over 400 mio. spillere, der dyrker eGaming på verdensplan. For at spille med skal man blive medlem af Fragsters.com og spille via dedikerede servere. Man tjener penge via ”poker modellen”, hvor der skal være spil for spillere på alle niveauer med ønsker om forskellige indsatser. Således har alle lige store muligheder for at vinde ved at spille imod spillere på deres eget niveau. Dermed undgår man, at blive slagtet inden for et halvt sekund af en flabet 12-årig med en trukket kniv.

”På Fragsters.com er der flere spiltyper inden for Counter Strike. Fælles for dem alle er, at spilleren vinder ved at skyde sin modstander og på den måde tjener spilleren et beløb svarende til det spillet (bordet) er sat til - f.eks. $1 hver gang”, udtaler Allan Jørgensen

Ifølge Allan Jørgensen er der ingen juridiske problemer med modellen.


"Gambling på nettet er en gråzone. Denne problematik har dette nye koncept ikke og er fuldt ud lovligt. Da Counter Strike er et såkaldt skill-game, altså et spil baseret på færdigheder og ikke held, er det hundrede procent lovligt, hvilket vi ser som en absolut nødvendighed for at sikre kvaliteten af vores service.”, siger Allan Jørgensen.

Der er planer om at udvide platformen til at omfatte flere af de populære spil, som spilles på internettet for at imødekomme efterspørgslen. Disse spil kunne tænkes at blive spil som, World of Warcraft, Fifa og lignende populære online spil.

Fragsters.com åbner 7. august.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?