Færre vil dyste om e-handelsprisen

I alt 140 danske virksomheder har meldt sig til konkurrencen om e-handelsprisen 2004. I år var tallet 200. Arrangørerne mener at deltagerne er blevet mere seriøse.

Fredag var sidste frist for danske virksomheder til at melde sig til konkurrencen om e-handelsprisen 2004, og selvom der e-handles som aldrig før, så betyder det ikke nødvendigvis flere deltagere.

140 danske virksomheder har således meldt sig til konkurrencen mod 200 i år.

Hos arrangørerne forklarer man det med, at de danske e-handelsbutikker er blevet mere seriøse.
»For tre år siden meldte alle, der havde en butik på nettet sig til konkurrencen. Kunne man drive en e-handelsbutik, så kunne man være med. Nu er pionerånden blevet afløst af en meget mere seriøs tilgang til det,« siger kommunikationschef Henrik Egede fra IT-brancheforeningen, der er en af initiativtagerne til konkurrencen.

Arrangørerne har ringet rundt til de deltagende virksomheder for at høre deres begrundelse for at deltage eller lade være.
»Holdningen er helt klar, at man skal have en vinderchance for at ville deltage,« siger Henrik Egede.

I feltet til e-handelsprisen 2004 deltager en række Danmarks største virksomheder side om side med start-up virksomheder. Carlsberg, Danmarks Radio, DSB, Falck, Københavns Kommune, Københavns Universitet, Post Danmark, Rockwool, TDC, Told & Skat og Århus Kommune er blandt deltagerne. De konkurrerer som tidligere år side om side med små, fornyende virksomheder som sug.dk, Kager for Sjov eller Trendy Baby.

Virksomhederne kappes i fire konkurencer: E-handel til virksomheder, e-handel til forbrugere, e-service samt bedste offentlige indkøber.

E-handelsprisen uddeles i 2004 for femte gang. Prisen overrækkes ved et finalearrangement i februar næste år. Dommere i e-handelsprisen 2004 er: MF Morten Helveg Petersen, Det radikale Venstre, adm. dir. Lars Krobæk, HTS, chefkonsulent Mette Reissmann, Forbrugernes Hus samt chef for TV2 Interaktiv, Rune Bech.

Se den komplette deltagerliste på www.ehandelsprisen.dk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere