Artikel top billede

Twitter mangler vision for sin egen fremtid

Twitter-chef erkender, at han mangler en langsigtet vision for tjenestens fremtid.

I et interview med den britiske avis The Telegraph erkender den nye chef for Twitter, Dick Costolo, at firmaet mangler en langsigtet vision for sin fremtid. Twitter har problemer med at definere, hvad firmaet egentlig er og hvordan det skal udvikle sig fremover.

”Jeg arbejder lige nu på at få klarhed over det. Jeg forsøger at definere Twitters formål på lang sigt. Vi vil kunne svare mere specifikt på det i den nærmeste fremtid,” siger Costolo til avisen.

Costolo har overtaget stillingen som chef for Twitter efter medstifteren Evan Williams, som fremover skal fokusere på produktudvikling. Den anden medstifter, Jack Dorsey, er formand for selskabets bestyrelse.

Han mener at det er brugerne, der har defineret Twitters formål og mission.

”Det er svært at snakke om Twitters vision uden at tage hensyn til, at en stor del af formålet med tjenesten er blevet defineret af brugerne over årene. Brugerne har fundet på mange dele af tjenesten, som den hashtag som mange bruger på så forskellige måder,” siger Dorsey til avisen.

Han mener at Twitter skal fortsætte med at lytte til brugerne, men også selv komme med ideer til nye funktioner.

Den store udfordring for Twitter nu er at bevare firmaets kultur samtidig med at der udvides og åbnes nye kontorer verden rundt. Twitter har nu 325 ansatte og man er nået til det punkt, hvor alle ikke længere kender navnene på de andre ansatte, fortæller Costolo.

I øjeblikket er alle Twitters datacentre i USA, men der skal etableres nye i andre dele af verden. Den internationale udvidelse skal starte med Japan og Storbritannien, hvor Twitter allerede har et partnerskab med Digital Garage.

Det første kontor bliver snart åbnet i London, men Twitter vil ikke sætte en præcis dato på. Selskabet fortæller dog, at der primært bliver tale om salgskontorer i udlandet, mens produktudviklingen stadig skal foregå i USA.
 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere